Nem látjátok mi megy a párbajokon?
Figyelt kérdés
Ti komolyan nem látjátok,hogy a párbajokon mindent elmutogatnak a családtagok,kézzel-lábbal mutogatnak,a játékosok meg kifelé beszélnek,simán le lehet olvasni a szájukról,hogy miket beszélnek.Innen tudnak meg sok mindent.Éva is kérdezte kifelé,hogy "nem az enyém"?Miután sms-ben megkapták a bent ülő családtagok,az otthoniaktól,hogy mi az állás.
Egy párbajon sok mindent megtudnak amit akarnak,egyfolytában kifele beszélnek,szájról olvasnak.
2011. ápr. 8. 20:47
11/19 anonim válasza:
Én már voltam egy párbajon kint: Zsófi-Alekosz(Zsófit ismerem)
Hát igen, tényleg mutogatnak, de sztem konkrét dolgot nagyon nem tudnak meg...
Szünetben pedig kapnak vizet,sminkelik és fotózzák őket, meg a mikroportot helyre rakják.
12/19 anonim válasza:
Ezzel nem lehet mit csinálni, közönség nélkül baromi hangulattalan lenne a párbaj. Esetleg egy falat lehetne húzni a párbajozók mellé, de az is milyen lenne már. Azért olyan érdekes infókat nem tudnak átadni.
13/19 A kérdező kommentje:
Nagyon sok infót átadnak,Leó is megmondta.
2011. ápr. 10. 23:09
14/19 anonim válasza:
Leo sok mindent mond. Egy szánalom az a csávó.
15/19 A kérdező kommentje:
Nem kimondottam Leóról van csak szó.Mondta ezt már több volt VV lakó is.
2011. ápr. 11. 00:21
16/19 anonim válasza:
Nade milyen nagyon fontos és érdekes információt tudnának átadni integetve és tátogva?
17/19 anonim válasza:
Hacsak elore nem beszeltek meg egy par jelet ...
18/19 anonim válasza:
Ugyan már, hónapokra előre nem lehet jeleket megbeszélni.
19/19 anonim válasza:
Igazad lehet, de mondjuk ki állná meg?:) Az Alekoszos szálló ige meg mondjuk már köztük is poén, evvel poénkodnak Alekkel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!