Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Nem látjátok mi megy a párbajo...

Nem látjátok mi megy a párbajokon?

Figyelt kérdés

Ti komolyan nem látjátok,hogy a párbajokon mindent elmutogatnak a családtagok,kézzel-lábbal mutogatnak,a játékosok meg kifelé beszélnek,simán le lehet olvasni a szájukról,hogy miket beszélnek.Innen tudnak meg sok mindent.Éva is kérdezte kifelé,hogy "nem az enyém"?Miután sms-ben megkapták a bent ülő családtagok,az otthoniaktól,hogy mi az állás.

Egy párbajon sok mindent megtudnak amit akarnak,egyfolytában kifele beszélnek,szájról olvasnak.

2011. ápr. 8. 20:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Én már voltam egy párbajon kint: Zsófi-Alekosz(Zsófit ismerem)

Hát igen, tényleg mutogatnak, de sztem konkrét dolgot nagyon nem tudnak meg...

Szünetben pedig kapnak vizet,sminkelik és fotózzák őket, meg a mikroportot helyre rakják.

2011. ápr. 9. 12:55
 12/19 anonim ***** válasza:
Ezzel nem lehet mit csinálni, közönség nélkül baromi hangulattalan lenne a párbaj. Esetleg egy falat lehetne húzni a párbajozók mellé, de az is milyen lenne már. Azért olyan érdekes infókat nem tudnak átadni.
2011. ápr. 10. 22:59
 13/19 A kérdező kommentje:
Nagyon sok infót átadnak,Leó is megmondta.
2011. ápr. 10. 23:09
 14/19 anonim ***** válasza:
Leo sok mindent mond. Egy szánalom az a csávó.
2011. ápr. 10. 23:55
 15/19 A kérdező kommentje:
Nem kimondottam Leóról van csak szó.Mondta ezt már több volt VV lakó is.
2011. ápr. 11. 00:21
 16/19 anonim ***** válasza:
Nade milyen nagyon fontos és érdekes információt tudnának átadni integetve és tátogva?
2011. ápr. 11. 09:42
 17/19 anonim ***** válasza:
Hacsak elore nem beszeltek meg egy par jelet ...
2011. ápr. 11. 10:17
 18/19 anonim ***** válasza:
Ugyan már, hónapokra előre nem lehet jeleket megbeszélni.
2011. ápr. 11. 10:45
 19/19 anonim ***** válasza:
Igazad lehet, de mondjuk ki állná meg?:) Az Alekoszos szálló ige meg mondjuk már köztük is poén, evvel poénkodnak Alekkel :D
2011. ápr. 11. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!