Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Most megy: Nem látjátok az...

Most megy: Nem látjátok az Erzsi milyen kétszínű? Az Éva bocsánatot kért, az megbocsájtott. Aztán a Giginek mikor elmesélte, milyen gyúnyosan adta elő az egészet? Nem?

Figyelt kérdés
2011. febr. 17. 19:19
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
11%
Ez így van... Nem értem ezt a Jerzygyereket... Kimehetne már... :D Most Béci viselkedése is zavar.
2011. febr. 17. 19:22
 2/15 anonim ***** válasza:
14%
Hát igen ... kétszínü Jerzy.És ahogy a többi lány is mondja még buta ,ostoba is.
2011. febr. 17. 19:33
 3/15 anonim ***** válasza:
48%
Nem látjátok,h Éva miért kért bocsánatot?!előtte mondta Aleknak,h nemtudja a nézőknek,hogy jön ki az u..tása.Ja,most meg a b.nőjét is bemártja.Hát igazán őszinte,tisztességes nő.Jerzy gondolom nem akart tovább vitázni,ezért fogadta el a b.kérést.Nem baj,ezekután is istenítsétek ezt a nőt,de majd nehogy úgy járjon,mint Oli.a mosdóban ua. mondta el Gigiről,amit rólla mondanak.Szégyen ez a nő(bár legszivesebben annak sem hívnám)
2011. febr. 17. 19:33
 4/15 anonim ***** válasza:
Én már nem értem az egészet... Mindenki mindenki ellen... Éva is bemártja Szandikát majd... Amit nem értek h minek kell majd... Alekosz is szidja Szandit, de eprsze csaka háta mögött... Szandika is Hol Béci, hol Alekoszék fele húz, persze megértem... Bírom Szandikát,Alekoszt,Anikót is de úgy h most ki kivel hogyan azmár nekem sok :/
2011. febr. 17. 19:36
 5/15 anonim ***** válasza:
65%
"gyönyörű" éva, (a villa vénqrvája) amióta bvonult avillába, másból sem áll, csak a genyóságai miatti elnézés kérésből (ja meg a többiek előli kozmetikai cikkek eldugásából, ellopásából, kis zsák tartalma napról-napra gyarapodik az ágynemű tartóban)
2011. febr. 17. 19:38
 6/15 A kérdező kommentje:
Ha pszichológiailag nézzük. Lehet ezt váltja ki a bezártság. Ilyenkor az emberekben elkezd dominálni a "túlélési ösztön". Ebben a helyzetben a nyeremény, a végső győzelem jelenti ezt. Ez váltja ki ezeket a tulajdonságokat. ?
2011. febr. 17. 19:51
 7/15 anonim ***** válasza:
57%
Ez jó!De ő az őszinte,meg azt mondják,h elejétől ő magát adja.Nevetséges,és szánalmas ez a klemtomániás,alkoholista.Jaj,hát majd jönnek,h beteg.Na pont azér ÉVA HAZA!!!
2011. febr. 17. 19:51
 8/15 anonim ***** válasza:
19%
Most Éva nem volt gúnyos Jerzyvel?(amit mondott Aleknak)Na ez volt gúnyos.
2011. febr. 17. 19:55
 9/15 A kérdező kommentje:
A kérdésemben csak Erzsire koncentráltam. A hozzászólásomban meg arra, hogy a bezártság okozhat-e az összes emberben ilyen rossz emberi tulajdonságokat a "túlélés" érdekében. Ami persze tudat alatti.
2011. febr. 17. 20:15
 10/15 anonim ***** válasza:
44%
Jerzynek hívják.gondolom te sem szereted,ha a neveddel ércelődnek.Gyerekes vagy!
2011. febr. 17. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!