Nem azért de ti béci fanok tényleg nem látjátok mekkora arca lett a párbaj óta a srácnak?
én 16 éves lány vagyok, de totál nem érdekel h mennyire helyes, hogyha ilyen szinten átveri a nézőket
mivel én nagyon megkedveltem a párbaj előtti héten, és még szurkoltam is neki én hülye (szerencse nem szavaztam) erre amint visszakerül mi történt? az oli tök normális azóta, nagyon nagyot nőtt a szememben, a bécike meg játssza a nagy dumás srácot, az istent a villában, mintha ő lenne ott az úr, átgázol mindenkin, Jerzyvel karöltve aki már a családban érzi magát, meg a top 3-ban, és még nagyképű arccal, tágra nyílt szemekkel, pislogatva értetlenkedik h h mondhatják neki azt h nagyképű lett....
hát nem azért de miatta meg még pár ember miatt van feszkó a villában
jah és még annyit h én már kezdek baromira félni a lacitól, még h nem agresszív? saját maga jelentette ki mi van ha igazán feldühödik, ráadásul katona is volt, azok pedig nem nyugodt emberek
'az agresszió a buta ember eszköze'- by Alekosz :D
hogyha már a katonás 'elvtárs' azt mondja, hogy mi csak olyanokat tudunk mondani amit Alek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!