Azt senki nem látja, csak én, hogy Gigi azért határozatlan Jerzyvel, hogy csak húzza az agyát a srácnak?
mert valójában retteg attól, hogy kint Jerzy le se fogja sz*rni?
tehát nem magában bizonytalan, hanem Jerzy érzelmeivel.
mert tényleg Jerzy amilyen könnyen belezúgott Gigibe, úgy másba is fog tudni....
és bármikor amikor oltogatja Jerzyt azért teszi, mert Jerzy annyira próbál neki megfelelni, és erre rájátszik
olyan pasival aki simán lekezelné, ezt nem tudná megcsinálni ;)
szerintem Gigi az ujja köré csavarja Jerzyt, és ha Jerzy lelépne ő nagyon beégne és ezért játsza a határozatlant, mintha nem lenne biztos Jerzyben.
De hogy ezt a női taktikát egy egész világ, nézők milliói beveszik, ahogy te is! hát engem felháborít!!!!
vajon milyen sztereotípiája is lehet Giginek a táncossrácokról?
hogy szédszedik őket a nők.....
ezért nem kezdene ilyennel, mert ott hagynák mint a sz*rt
ezért fél a kinti világtól Jerzyvel
csak ezt úgy adja elő, mintha ő nem tudná mit akar...
tiszta átlátszó
Jerzynek olyan nő való, mint ő maga
aki tud igazán szeretni, bátran, félelmek nélkül
nem Gigi a számító
Mi a fene bajod van? Gigi csak azért van Jerzyvel mert azt hiszi a nézők vevők a kapcsolatukra meg hogy álítólag szexeltek. Ezzel akar bent maradni. Gigi ha kijön azonnal elfelejti ki az a Jerzy mert le se szrja, nem érdekli, nem szereti stb.
Azt nem tudom te mit akarsz mert marhára nem értelmesen fogalmazol.
Gigi akarja a Jerzyt
csak fél, hogy Jerzy simán lelép, ezért úgy tesz, mintha nem akarná.
ezzel elbizonytalanítja a srácot, hogy az loholjon utána
tipikus trükk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!