Való világban látjátok milyen gonosz Szandika?
Figyelt kérdés
2011. jan. 9. 20:55
1/13 anonim válasza:
eddig bírtam,de pár napja kezdem megutálni...
2/13 anonim válasza:
Én látom, és nem csak Ő az. Lehet, hogy az érdeke ezt kívánja, de bizonyos határokat be kellene tartani.A közönségessége, modortalansága, keverése már áthágta.
3/13 anonim válasza:
Én is csalódtam benne..
Őszinte, de régen jobb fej volt.
Nagyon Alek hatása alá került.
4/13 anonim válasza:
Igen.
A bekerülésekor nem volt szimpatikus, utána egészen meglepődtem milyen normális, őszinte csaj.
Az utóbbi időben viszont kezd kijönni az eredeti énje. Iszonyatosan közönséges, trágár.
5/13 anonim válasza:
Mostanára már biztos rá is kihatott a bezártság, és kiborult, főleg amikor Ildi egész nap rikácsolja a hülyeségeit,ja és Gigi meg Béci veri a nyálát hogy ők mennyit dolgoznak
6/13 anonim válasza:
Csak akkor verik a nyalukat amikor mar eleguk van abbol hogy masok csak doglenek!
7/13 anonim válasza:
Úgy, mint a többiek, eleinte én is bírtam, de most már tényleg nagyon rosszindulatú. Ahogy Alekosszal és Ildivel beszélt... úgy, hogy előtte egyik se bántotta, az tényleg gonosz volt.
8/13 anonim válasza:
Én nem látom
viszont Béci nagyképűsködése ma kiakasztott
9/13 anonim válasza:
Eddig is láttam,azért utálom a legjobban a lakók közül.
Ahhoz is kell egy adag gonoszság,hogy mikor szobára ment vele a kuncsaft,ő jelzett az oláh cigányoknak,akik jöttek és jól megverték,kirabolták a pácienst.Ezt az egyik élő adásban mesélte Olivérnek.
Sima antiszoc,primitív,gonosz prosti.
10/13 anonim válasza:
Béci csak józanul gondolkodott
igaza volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!