Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miért becsülitek le ennyire...

Miért becsülitek le ennyire Jerzyt?

Figyelt kérdés

Nem kötözködni szeretnék,és nem is szeretem Jerzyt,de feltűnt,hogy sokan mennyire lebecsülik.

Én néztem eddig az összes VV-t,és az 1-ben is azt hitte mindenki hogy Majka,vagy Oki nyer,erre a kis semmirekellő Szabolcs simán ment a döntőig,és ott leverte őket.Ugyanez a sztori volt a Leóval is,mindenki Leót hozta ki nyertesnek már jóval a vége előtt,erre Miló a kis jelentéktelen egér,besunnyogott a döntőbe,és ott szépen leverte Leót.Lehet hogy a hősszerelmes Jerzy még okoz nagy meglepetést nekünk..

2011. ápr. 5. 11:19
1 2
 11/18 gfero ***** válasza:
67%
remélem hogy Alekosz nyer de ha nem ő akkor bárki lehet csak Béci+Erzsi ne.
2011. ápr. 5. 11:49
 12/18 A kérdező kommentje:

Igen,teljesen olyan a Jerzy mint a Szabolcs.

A Miló meg más is csinált,nem csak aludt.A Marcsikával...néha.

2011. ápr. 5. 11:53
 13/18 Thurston ***** válasza:
Azóta szerintem pont annyit és olyan irányba változott a világ, hogy ilyesmi nem történhet meg. Persze nyilván nem lehet biztosra mondani.
2011. ápr. 5. 13:28
 14/18 anonim ***** válasza:
Nehogy Jerzsi nyerjen már!!! Egészen két-három héttel ezelőttig egy saját gondolata nem volt! Mindig csak azt mondta, ami a "kedvesének" és a sógorjelöltjének a gondolkodásához passzolt. Mikor volt egy feladat, hogy mindenki modja el egy emberkéről, hogy hogyan lenne nagyobb esélye a nyerésre, akkor szembesítette ezekkel a dolgokkal Éva vagy Alek ( már nem emlékszem ). Azóta Kezd halványan "leszakadni a tesók gondolatvilágáról, és néha már mer saját véleményt is mondani. És ez egyre többször előfordul. Tehát minél hamarabb ki kell vinni párbajozni.! Mert most még bárki kint tudja hagyni, de nem biztos, hogy két párbaj múlva is ez lesz a helyzet!
2011. ápr. 5. 13:56
 15/18 anonim ***** válasza:
Én Anikóra, Alekoszra vagy Bécire tippelnék, szerintem nagyon kétesélyes, pár napja én arra gondoltam, éppen Anikónak nagy az esélye egy ilyenre.
2011. ápr. 5. 14:59
 16/18 anonim ***** válasza:
Nálam Alekosz és Éva előtt van.
2011. ápr. 5. 15:36
 17/18 anonim ***** válasza:
Én is Anikóra gondoltam, mint nevető 3., aki megnyeri, de Alek és Éva keresztbe tettek.(márha tényleg Bécire teszik a jelet, mert akkor valószínű Anikót viszi ki).Úgy viszont van esély rá, hogy Jerzy somfordál be 3.-ként és úgy akár nyerhet is.(ha az előző szériákat vesszük alapul persze)
2011. ápr. 5. 17:16
 18/18 anonim ***** válasza:

Azért mert tükörre veri...

Amúgy fos az egész VV, csak manipulálják vele az embereket... A múltkori több mint 170 milliós gyermekétkeztetési adomány után pár nappal elvették az óvodásoktól a napi 2 dl tejet... Igaz, a politika tette, de emelje fel a kezét, aki hallott róla! Ha velem együtt vagyunk hárman azok közül, akik hozzászóltak a kérdéshez, azt mondom, hogy nincs még minden veszve...

Ennek tükrében mindenki azt néz, amit akar... csak gondolkodjon közben, hogy miről tereli el a média a figyelmedet. Bár ha odafigyelsz, akkor meg manipulált híreket hallasz, úgyhogy adunk a szarnak egy pofont.

Rómában is alkalmazták már: "Kenyeret és cirkuszt!" Ha volt kaja, volt gladiátorharc, az emberek többségét nem érdekelte, hogy éppen mennyi pénzt akaszt le róluk a politika, mert jól érzik magukat.

2011. ápr. 5. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!