Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miért becsülitek le ennyire...

Miért becsülitek le ennyire Jerzyt?

Figyelt kérdés

Nem kötözködni szeretnék,és nem is szeretem Jerzyt,de feltűnt,hogy sokan mennyire lebecsülik.

Én néztem eddig az összes VV-t,és az 1-ben is azt hitte mindenki hogy Majka,vagy Oki nyer,erre a kis semmirekellő Szabolcs simán ment a döntőig,és ott leverte őket.Ugyanez a sztori volt a Leóval is,mindenki Leót hozta ki nyertesnek már jóval a vége előtt,erre Miló a kis jelentéktelen egér,besunnyogott a döntőbe,és ott szépen leverte Leót.Lehet hogy a hősszerelmes Jerzy még okoz nagy meglepetést nekünk..

2011. ápr. 5. 11:19
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Sztem Alekosz ellen semmi esélye, de Béci ellen sem.
2011. ápr. 5. 11:21
 2/18 anonim ***** válasza:

Én nem vennék mérget most már egyiknek a sikerére sem, mert érhetnek itt még meglepetések minket.

Jerzy-vel a legfőbb baj, hogy nincs túl sok önálló gondolata, elég befolyásolható...

2011. ápr. 5. 11:23
 3/18 anonim ***** válasza:
68%
Jerzy egy nulla!!Ronda is, hülye is, befolyásolható is.Csak azért nem esett ki eddig, mert nem vitte ki még senki.Ahogy kiviszik, kint marad egyből, erre mérget vennék.Első vtam
2011. ápr. 5. 11:26
 4/18 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem nem a domináns típusok nyernek, én Anikót, Lacit vagy Jerzyt gondolom hogy nyerhetnek. Remélem az Évát kivágják onnan.
2011. ápr. 5. 11:36
 5/18 gfero ***** válasza:
40%
azért ne téveszd össze Leot meg Milót evvel a nagyon buta emberel aki mellesleg még egy öntelt aljas embernek nevezet valami.az előbbi 2 ember nem volt szórakoztató de nem is volt buta egyikőjük se
2011. ápr. 5. 11:38
 6/18 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

A Szabolcs meg a Miló gyerek is pont ilyen unalmas,befolyásolható,kis selyemfiú volt mint a Jerzy.Rájuk is azt mondták,hogy semmi esélyük.Jerzy ugyanaz a karakter.A szegény,nyomorult,aki a családján akar segíteni a nyereménnyel.

2011. ápr. 5. 11:39
 7/18 A kérdező kommentje:

Nem tévesztem össze a Leót meg a Milót!

Leót nagyon szerettem,Milót nem,és Szabolcsot sem.Jerzyt sem.Mentalitása ennek a három embernek egy-ugyanaz.

2011. ápr. 5. 11:41
 8/18 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, nem láttam az előző szériákat, de ha ez tényleg nyerne, hát....a nyereményből csinálhatna egy melegbárt:-)
2011. ápr. 5. 11:42
 9/18 A kérdező kommentje:
Én láttam az összes szériát,ezért írom,hogy majd a végén jön megint a sajnálni való fiú története,és megint ugyanaz lesz,mint volt.
2011. ápr. 5. 11:44
 10/18 gfero ***** válasza:
66%
hát Szabolcs nagyjából hasonlított Jerzyre de legalább nem volt meleg.a Milo meg végigaludta az egészet tehát senkit nem zavart.
2011. ápr. 5. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!