Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miért utálták meg a Béci...

Miért utálták meg a Béci fanok Jerzyt?

Figyelt kérdés
Béci sem utálja Jerzyt akkor ti miért? Nem tehet róla hogy kiejtette, nem ő szavazott. Bécinek Anikót kellett volna kihívnia, akkor még most is bent lenne a Villában és a döntőben megnyerhetné. Anikó tehet az egészről, mert aki mellé odaáll az mind kiesik.
2011. ápr. 19. 09:11
 1/7 anonim ***** válasza:
Becinek szoritottam,nem utaltam meg Jerzyt de nem teteszett a viselkesede.Ami zavaro volt szamomra hogy Evaval allt ossze,pont vele beszelte meg a dolgait.
2011. ápr. 19. 09:13
 2/7 anonim ***** válasza:
Egy rajongó nem feltétlen így gondolkodik. Ők azt szerették volna hogy bent legyen de kiesett aminek meg nem őrülnek. Nem fognak leállni átgondolni az egészet, nem mert hülyék hanem épp ezért rajongók.
2011. ápr. 19. 09:56
 3/7 A kérdező kommentje:

"Nem fognak leállni átgondolni az egészet, nem mert hülyék hanem épp ezért rajongók."

ebben a mondtaban meg mi a logika? nem gondolkodnak mert nem hülyék? XD

engem is elszomorít h Béci kiesett, de basszus haragszom is rá, mert az a nyomi Anikót vitte volna ki akkor bent lenne most is. Anikót sok Alekosz fan jobban utálja mint Bécit, ezért tuti nem szavaztak vona rá.. jerzy meg szimpi sok embernek...

Bécinek úgy kellett volna csinálni, hogy most kiviszi Anikót kinthagyja, utána Jerzy kint hagyja Évát (100%, h kint hagyta volna)

és akkor Alekosz Béci Jerzy a párbajon. tudom h bécinek más volt az elképzelése, de simán nyert volna így. szerintem.

2011. ápr. 19. 10:29
 4/7 anonim ***** válasza:
20%

Ebből is látszik, hogy Béci sokkal jóindulatúbb, mint bárki a villában, és azon kívül. De talán még nem tudott Jerzyke gusztustalan viselkedéséről sem, amit mi viszont láthattunk a tévében. Beállt harmadiknak a másik két undorító ember mellé, akik mellesleg hónapokig bunkózták, gusztustalannak, látványát is idegesítőnek titulálták, leköpték. Most viszont ő lett a legjobb, mert egy veszélyesnek tartott ellenfelet kiütött.

Undorító volt a tegnapi álszent előadása is a Miatyánkkal. Valóban tanult Alkesztól ravaszságot, hogyan kell az egyébként is buta nézőt még jobban meghülyíteni.

2011. ápr. 19. 10:32
 5/7 anonim ***** válasza:
32%

... és még annyit, hogy már csak Anikóban reménykedem, mert ő maradt az egyetlen valamit érő ember a villában, még ha vannak is néha hülye dolgai. Talán Béci ezért sem őt akarta kivinni.

Sajnálom, ha Gigi nem láthatta beköltözése előtt Jerzykéje gusztustalan viselkedését. Én a helyében már ki is rúgtam volna, nem hogy bementem volna hozzá a villába.

2011. ápr. 19. 10:38
 6/7 anonim ***** válasza:

Gyerekek!Itt mindenki úgy játsza a játékot

ahogyan tudja!Hisz 50milla a tét!

Jerzy pedig úgy látta jónak,hogy beáll Éva és Alek mögé.

Így gondolhatta,hogy több szavazatot fog kapni!

Ez van...ha pedig Bécit annyian szerették(nék)akkor visszament volna a villába!De nem így történt!

És egyáltalán nem biztos,hogy Alek fogja megnyerni az egészet!

2011. ápr. 19. 11:24
 7/7 anonim ***** válasza:
Hogy Bécit mennyien szerették, nem a szavazatok aránya mutatja meg. Ép eszű ember, még ha Bécit tartja is szimpatikusnak, nem költi a pénzét az RTL-nek küldött sms-ekre. Sokan pedig még ha szavaznának is, nem engedhetik meg maguknak, hogy ilyesmire szórják az egyébként is kevés pénzüket.
2011. ápr. 19. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!