Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Az emberek szeretik Jerzyt?

Az emberek szeretik Jerzyt?

Figyelt kérdés

Egyre tobb helyen olvasom hogy o a legnormalisabb neki kell nyernie.

Elkepzelheto hogy nem is az Alekosz fannok gyoztek vasarnap hanem Jerzy?

Tegnap a fokuszban az volt a kerdes hogy megnyerheti e Jerzy a fodijjat,73% valaszolta azt hogy igen,ez nem online szavazas volt es gondolom az Alekosz drukkerek nemmel szavaztak.

Birnam ha Jerzy nyerne,jo embernek tartom.

2011. ápr. 19. 08:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
79%
Én is kedveltem eddig de az elmúlt két napban nagyon megváltozott a viselkedése.Nagyképű lett!Persze most,hogy Gigi újra bent van majd nem lesz ilyen nagy a szája!
2011. ápr. 19. 08:29
 2/11 anonim ***** válasza:
51%
Elég jó jellemfejlődésen megy keresztül Jerzy, és ahogy kezd a gátlásaitól megszabadulni, úgy látszik, hogy egész értelmes, nem olyan majom, mint a többiek, van objektív ítélőképessége, stb. Nekem nem lenne gondom azzal, ha történetesen ő nyerne.
2011. ápr. 19. 08:30
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
mi??? Gigi újra bent van? O.O
2011. ápr. 19. 08:53
 4/11 anonim ***** válasza:

ha Ráczék most bosszúból nem kavarnak be, akkor Jerzy megnyerheti a VV-t legyőzheti Alekoszt!!

Tény h sok Alekosz fan szavazaott rá vasárnap, de nem az összes, és még így is megverte Bécit.

Jerzyt egyre jobban szeretik, hatalmas változáson ment keresztül, egyszerűen cask pislogok amikor beszél. Összefüggő, érthető, nem ám mint 4-5 hónapja...

A döntőben Jerzy az egyetlen aki meg tudja szorongatni Alekoszt, az a nyomi Anikó ha be is kerül, tuti nem tudná legyőzni.

Valamint azért is lenne jó, ha a végén amikor már csak ketten lesznek a fináléban, mert a harmadik kiesik, akkor Jerzy és Alekosz lenne, mert akkor megtudhatnánk, hogy miért is jutott vasárnap tovább Jerzy.

2011. ápr. 19. 09:02
 5/11 A kérdező kommentje:
Szerintem Jerzy egy valamivel tudja rontani az eselyeit,ha atall Alekoszekhoz.Maradjon ilyen mint eddig es akkor van eselye nyerni.
2011. ápr. 19. 09:11
 6/11 anonim ***** válasza:

Erre mondják, hogy fordul a kerék

Sokszor nincs rá különös ok. Csak épp ami addig mega jó volt az már unalmas és elveszíti a fényét, ami pedig addig szinte láthatatlan volt az hirtelen a ragyogás középpontjába kerül. Semmi sem tart örökké, minden változik

2011. ápr. 19. 09:52
 7/11 anonim ***** válasza:
jerzy attól mertr most beszélget Alekkal meg Évával nem biztos h bírja is őket. 4en vannak bent valakivel muszáj beszélni és jerzy olyan h ha nem muszáj akkor nem veszekszik, ezért tűnik h jóban vannak, és ettől lett hírtelen sok hülyének napraforgó meg szemét? aki így gondolja annak vissza kéne menni az oviba...
2011. ápr. 19. 10:32
 8/11 anonim ***** válasza:
41%

Persze, beszélgetni kell, de mindegy hogy mit.

Az utóbbi két napban végképp megutáltam Jerzykét is. Csak Anikót tartom valamire való, egyenes embernek már csak a villában, bár ravasz módon éppen őt titulálják napraforgónak azok, akiknél képmutatóbb már nem is létezik.

2011. ápr. 19. 10:44
 9/11 anonim ***** válasza:
nekem ő a példaképem. ő egy igazi szeleb
2011. ápr. 19. 11:08
 10/11 anonim válasza:
49%
Én szeretem Jerzyt. Kedves, udvarias és jószívű lett. Tényleg nagyon jó embernek tartom. Néha csak sugárzik belőle a szeretet. Csak kicsit sajnálom hogy rossz gyerekkora volt meg most is lenézik őt a Rácz testvérek.
2011. ápr. 19. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!