Jézusom de undorító most a Béci ahogy Jerzy ellen fordult! Szerintetek is? Nem szeretem Jerzyt, de most nagyon sajnálom.
Figyelt kérdés
2011. ápr. 17. 20:25
1/18 anonim válasza:
Igeen. De most Jerzy kiáll magáért jól teszi.
2/18 anonim válasza:
Jerzynek teljesen igaza van!
SZAVAZZUNK!
3/18 anonim válasza:
még simán meg tudjuk fordítani,hogyha bécinek van 63% ha összefogunk !
4/18 anonim válasza:
Jaja! Szegény Jerzy olyan aranyos! Én ahogy az elején nem szerettem, úgy szerettem meg a végére. Nincs vele semmi baj, rosszabb körülmények közt nőtt fel, mint rácz úr.
NYOMASSUK JERZYRE!!!!!!
5/18 anonim válasza:
Én nyomom!3-nál többet nem engedhetek meg magamnak,de 3-at rányomok!!!!!Nyomjátok ti is!!
6/18 anonim válasza:
Annyira bírtam, ahogy a Jerzy olyan gonoszul nézett a Bécire... olyan aranyos volt..:D Igaza van, Béci elvesztette az emberségét azzal, hogy őt hívta ki!!! Nagyon örülök, hogy végre megszólal a Jerzy, és megfogalmazza a véleményét, meg az érzéseit. Szurkolok neki nagyon.:)
7/18 anonim válasza:
én is(:
most teljesen igaza van.
8/18 anonim válasza:
Én nem szerettem Jerzyt, de mióta nincs mellette a Gigi nagyon szimpatikus lett. Remélem ő megy vissza. A Bécit utálom :D Remélem ez a villalét ma véget ér neki. Szavazzunk Jerzyre!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!