Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemrég ismertem meg egy srácot aki undoritó, de mégis szeretem. De állandoan a szexről beszél, mi tévő legyek?
még nem randiztunk csak msn-en beszéltünk most már van 3-honapja hogy beszélünk.láttam élöbe és undoritó de még is valami megfogot benne.de ez még semmi mostanába elkezdte mondani hogy kiván ,hogy szerelmeskedni akar,meg hogy mikor szopom le.meg hogy ha talizunk akkor meglátom menyire szeret.
szerintetek szeret vagy csak a szex a lényeg neki.??
Eléggé fura módon udvarol neked ez a fiú nem mondom.Mikor szopod le???Kérdezd meg édesanyádat,hogy szerinte ez megfelelő módja-e az udvarlásnak.
Szerintem az undorító,ahogy az ágyába akar cipelni.Na szerinted vajon mit akar,ha ilyen dumát ad le neked???
Jó érzésű normális lány ezt meg sem hallgatná,nemhogy azon gondolkodjon,hogy szóba álljon egy ilyen alakkal.
Igaz a mai lányok nagyon igénytelenek e téren,sőt még inkább ők szaladgálnak a fiuk után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!