Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom állandóan pénzt akar adni, szükségem lenne rá de nem akarom hogy azt higgye a pénz miatt szeretem, mit tegyek?
Tedd félre a büszkeséged. Ha tényleg nagyon kell akkor fogadd el. Ha netán egyszer is a fejedhez vágja még mindig a kezedben lesz a legerősebb adu! Hogy mélyen megbántódsz és nem nézel rá mindaddig míg vissza nem szívja és vissza nem vesz magából.
Amúgy én sosem vágnám a barátnőm fejéhez, hogy csak a pénzemért szeret, hiszen magamtól adok neki pénzt és nem azért mert Ő kéri vagy igényli! Attól viszont berágnék, ha mondjuk elégedetlen lenne egy ajándékával amit ő csekélységnek talál...
Szóval a lényeg itt van. Amíg ő adja saját akaratából és nem te kéred/követeled tőle addig nem gáz.
hm oké most kivételesen belegondolom magam a pasid bőrébe (gondolom így barát és nem fiú-fiú közötti szoros haverság)
tehát ha csóri a nőm én ráerőszakolnám a pénzt ha akarná ha nem... plusz megmondanám neki hogy ne aggódjon tudom hogy engem és nem a pénzem szereti, ezért kérem fogadja el. nekem is jobb és neki is.
vagy valami hasonló
a lényeg hogy a kommunikálnék vele. ha ő nem kezdeményezi akkor majd én.
fordított helyzetben mit mondanátok? engem baromira bosszant, hogy nő minden körülmények között elfogadhat pénzt, a srác meg nem...
nálunk ez a helyzet. barátomnak nincs pénze fogorvosra, kisegíteném, de nem, mert férfiúi büszkeség....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!