Na, de kíváncsi leszek meddig lesz nyugalom, ahogyan mondta Éva és Alekosz!
Na de nem is értem, hogy mi történt Évával és Jerzyvel, hogy ennyire jóba vannak....
2011. ápr. 18. 12:07
2/17 anonim válasza:
Éváról annyit,hogy pár hete még leköpte a Jerzyt tegnap meg mennyire örült!Szerintem szánalmas!Jerzy egy iszonyat unalmas alak én már nem nézem a VV-t!Egyébként meg Béci nagyobb karriert fog befutni mint akármelyikük!
2011. ápr. 18. 12:10
3/17 anonim válasza:
Nekem csak Aniko arca volt hiteles.KB en is neztem itthon es szerintem sokan.
Eva megint tuljatszotta magat,igy orulni egy embernek akit igazabol utal...
2011. ápr. 18. 12:10
4/17 anonim válasza:
Igen az Anikó-é volt hiteles, Éva egy erőltetett nőszemély!
Meglepő volt, de gondoltam, hogy így lesz!
2011. ápr. 18. 12:13
5/17 anonim válasza:
Tegnap szavazni kellett volna a nagy Béci fanoknak nem most hőbörögni Anikónak azért volt ilyen feje, mert nem jó helyen nyalt biztosra vette, h Béci megy vissza hát ezt megszívta Éva öröme pedig érthető, mert mindkét Ráczot hazaküldte! Na most lehet utálkozni meg lepontozni!
2011. ápr. 18. 12:35
6/17 anonim válasza:
Éve nem Jerzynek örült, hanem annak, hogy Béci kiesett. Olyan nehéz megérteni?
2011. ápr. 18. 12:46
7/17 anonim válasza:
Évát nem érdekli Jerzy. Annak örült, hogy Béci kiesett.
2011. ápr. 18. 12:47
8/17 anonim válasza:
Az az Anikó-nézés nagyon nagy volt! :)
2011. ápr. 18. 12:55
9/17 anonim válasza:
Anikó egy nagy sz.ar!!!!!!!!!!
Amúgy a Jerzy is megmondta,hogy párbaj előtt csak Évával tudta megbeszélni a dolgait.Anikó egyből ki akarta forgatni,hogy Éva beszélte tele a fejét.Rossz indulatú nagyon,és unom a mű sírásokat,meg kiabálásait.Ő józanon olyan mint Éva becsiccsentve.
2011. ápr. 18. 13:16
10/17 anonim válasza:
Nem tudom, szerintem egyikük sem játszotta meg magát, de az én reakcióm itthon Éváéval tökéletesen megegyezett. xD:D És nem erőltettem...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!