Tetszett ahogy fogadták a villalakók Jerzyt?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon!
Anikó csak kammilázott :) Éva meg h örült :) bár gondolom ő azért,mert legalább nincs Béci
2011. ápr. 18. 11:59
11/17 anonim válasza:
Nekem is nagyon tetszett, szerintem Éva is ennyire örült, nem játszotta meg magát, bár ez inkább Béci ellen szólt biztos...Anikó arca meg kb. az enyémre hasonlított:) én is ennyire meglepődtem!
12/17 alkesz éva válasza:
remélem nem sokáig tart Évike öröme,fog még a ő sírni is!
13/17 anonim válasza:
anikoé hiteles volt de atöbbi szánalmas.....Évát jo lenne már kint látni....gusztustalanul kétszínű
14/17 anonim válasza:
Anikó képe hatalmas volt, tényleg őszintének tűnik. Gondolom jól meg lepődhetett, hisz néhány nappal ezelőtt még azt mondta, hogy Jerzy 90-10%-re fog kint maradni, most meg tessék...
Éva szerintem nem volt erőltetett, ő hasonlóan reagál mindenre, szóval inkább olyan Évás volt. Azt pedig ne felejtsük el, hogy ő nem Jerzynek örült ennyire, hanem annak hogy Béci kiesett...
15/17 anonim válasza:
juhász kinga!
Igazad van, aki megmondja az igazságot mindig az a kétszínű és gusztustalan ember! Hihetetlen hogy ennyire fáj egyeseknek az igazság.
16/17 anonim válasza:
szerintem amit éva müvel mint barát az valami tragédia.mindenkit kibeszél a háta mögöttés aszemébe meg mosolyog.ö az egyetlenaki mindenre képes a nyereményért.....még az állítolagos baratait is szembe támadná
17/17 anonim válasza:
Köszönöm mindenkinek, hogy lepontoztatok! Hihetetlen, hogy egyesek nem bírják elfogadni más véleményét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!