Szétvet az ideg. :' ( Milesz veled Béci, Gigi nélkül? Basszuuuuuus. :S Fúúj de utálom ezt a nőőtt. :@@
Figyelt kérdés
2011. ápr. 3. 21:56
11/19 anonim válasza:
"NEM LESZ SEMMI VELE!!!
MAJD BENT MARAD A DÖNTŐBE, ÉS A VÉGÉN IS KOPPANI FOG AMIKOR ALEKOSZ NYERI MEG A SZEME ELŐTT AZ 50 MILLÁT!!"
Úgy legyen!!!!!!!!!!
Nem lesz vele semmi. Utálni fogja mégjobban Évát és Alekot.
12/19 anonim válasza:
Na azért az alkesz Évát sem kell isteníteni..... Ő sem hiányzott volna onnan. Remélem amilyen hamar csak lehet, kiviszi valamelyik és kinn is hadja.
13/19 anonim válasza:
ennyi :D ciánkapszula jó idegoldó
14/19 anonim válasza:
22:05 el kell hogy keserítselek ezek után Éva már nem megy többet párbajozni a döntőben fog csücsülni.
15/19 anonim válasza:
Vessen csak!!! :) Hajrá Éva!!!! :) Van igazság!!!!
16/19 anonim válasza:
Bunda!!!!!!!!! utálom ezt az alkoholista, pörgős szájú évát. de a férjem kedveli, el is küldtem érte a jó édesanyjába. mondtam neki tud hol a helyed, mert tudtommal a volt hasonló karakterű barátnőjét nem tudta elviselni, engem vett el feleségül,aki inkább gigire hasonlít. de megtanultam én is agresszíven viselkedni azóta és megmondtam, hogy kibelezem, ha azért az alkoholista éváért rajong.
17/19 anonim válasza:
Kedves utolsó!
Az is szánalmas azért ha azt mondod a férjuradnak,hogy
kibelezed a hülye v.v.miatt....
18/19 anonim válasza:
Remélem nem vesz kézbe takarítóeszközt sem ő sem pedig Laci vagy Jerzy, had egye őket a kosz. Most már tényleg szeretném látni a másik három rendszeretetét. Bár Évike már a párbajról visszatérve elkezdett még az éjjel a konyhában pakolászni. Csak nem takarító tündérke válik belőle?
19/19 anonim válasza:
A v.v.miatt tényleg szánalmas összeveszni. De, ha azt vesszük, hogy minden vetítés és a valóságban is hasonló értékek vonzanak. Így előre közöltem, hogy szóba ne álljon nagyszájú,öntudatos némberekkel, mert azt rühellem. Hidd el neki is van fájó pontja, ő meg nem enged jóképű,magasan iskolázott férfiakkal szóba állnom.
Szóval értékválasztás a v.v.. Ha meg csak játéknak gondolod, ne menj focimeccsre,mert túlságosan halvérű vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!