Mit csináljak? Mindjárt szétvet az unalom.
Én beszélgetek veled, ha gondolod, és találunk valami témát
Én nem mondom hogy tanulj-Van még egy hét...ha eddig esetleg nem tanultál, akkor már úgy is mindegy.Ha meg igen, akkor nyugodt a lelki ismereted.Nos, ha szabad kérdezni a kettő közül melyik igaz rád?
Hümmmmm?
Szedj le egy jó filmet vagy egyszerűen menj el időben aludni, tudom év végét már kit érdekel a suli. Esetleg Szedj össze néhány filmet, amit meg akarsz nézni, keress jó könyveket, amit kérhetsz a biziért, hallgass zenét.
Engem mindig elszórakoztat, ha átrendezek valamit a szobámban, bár mondjuk ehhez már kicsit késő van :D
Bocsi, hogy nem írtam. Na akkor kezdjük az első válasszal. Annyira azért nem vagyok merész, és egyébként is most(mivel falun lakom) úgysem látna senki.
2. válaszra: Köszönöm szépen. Azt hiszem, én inkább a második vagyok.
3.-ra: Kösz. Csak az a baj, h már késő van ahhoz, h mondjuk beszerezzek egy könyvet.
4.-re: :) Már próbálkoztam vele, de nem találtam témát, ezért abba is hagytam.
5.-re: A kérésed inkább elutasítanám. Diszkóba meg amúgy sem járok.
szia!
nekem írhatsz énis unatkozom, 12/L vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!