Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Mindjárt...

Mit csináljak? Mindjárt szétvet az unalom.

Figyelt kérdés
Tudom, hogy rengeteg ilyen kérdés van, és mindenki unja már. Eddig már nekem is elegem volt ezekből. El sem hiszem, hogy feltettem a kérdést, de lassan kezdek megőrülni. Skype-on nincs kivel beszélgetni, ezért a próbahívásnak írtam. Egy idő után meguntam azt is. 13/L vagyok. Na, most majd jönnek a kommentek, hogy inkább tanulj, de most komolyan, segítsetek, légyszi.
2010. jún. 6. 21:13
 1/7 anonim válasza:
39%
Fuss egyet pucéran valami nyilvános helyen!
2010. jún. 6. 21:22
 2/7 anonim ***** válasza:

Én beszélgetek veled, ha gondolod, és találunk valami témát

Én nem mondom hogy tanulj-Van még egy hét...ha eddig esetleg nem tanultál, akkor már úgy is mindegy.Ha meg igen, akkor nyugodt a lelki ismereted.Nos, ha szabad kérdezni a kettő közül melyik igaz rád?

Hümmmmm?

2010. jún. 6. 21:23
 3/7 anonim ***** válasza:

Szedj le egy jó filmet vagy egyszerűen menj el időben aludni, tudom év végét már kit érdekel a suli. Esetleg Szedj össze néhány filmet, amit meg akarsz nézni, keress jó könyveket, amit kérhetsz a biziért, hallgass zenét.

Engem mindig elszórakoztat, ha átrendezek valamit a szobámban, bár mondjuk ehhez már kicsit késő van :D

2010. jún. 6. 21:24
 4/7 anonim ***** válasza:
Kezdj el blog-ot írni! (:
2010. jún. 6. 21:25
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha jól nézel ki gyere át :P ha nem olvass könyvet, vagy menny el vmi jó kis buliba :D de semmiképp sem diszkóba...
2010. jún. 6. 21:35
 6/7 A kérdező kommentje:

Bocsi, hogy nem írtam. Na akkor kezdjük az első válasszal. Annyira azért nem vagyok merész, és egyébként is most(mivel falun lakom) úgysem látna senki.

2. válaszra: Köszönöm szépen. Azt hiszem, én inkább a második vagyok.

3.-ra: Kösz. Csak az a baj, h már késő van ahhoz, h mondjuk beszerezzek egy könyvet.

4.-re: :) Már próbálkoztam vele, de nem találtam témát, ezért abba is hagytam.

5.-re: A kérésed inkább elutasítanám. Diszkóba meg amúgy sem járok.

2010. jún. 6. 21:50
 7/7 anonim ***** válasza:

szia!

nekem írhatsz énis unatkozom, 12/L vagyok

2010. jún. 15. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!