Most nem azért de azért szerintem ez direkt volt csinálva? (éva VS Gigi)
Olvassátok végig lécci. Köszike Éváról és Havasról szól.
A Valóvilág kihívó üdvöskéje veszélyes játékba kezdett . Lényegében zaklatással vádolja egykori főnökét , havas Henriket. Először az RTL Klub Fókusz című műsorában beszélet az állítolagos esetről.
Éva az adásban név nélkül beszélt egykori főnkéről."Három hétig hétig dolgoztamaz aszisztenseként, ez idő alatt több ajánlatot is tett nekem. Ebédelni, vacsorázni hívott,Félreérthetetlen SMS-ket küldött. Egyértelmű volt mit akar"
szintén Éva beszél:
"Jól végeztem a munkámat nagyon, nagyon, nagyon jól De Ő nekem minden nap feltette a kérdést- még diktafonnal is fel akartam venni. Azt akarta hogy a szeretője legyek. Előtte kirúgta régi titkárnőjét aki rosszabbul nézett ki, mint én, de hozzá teszem én jobban is értettem az egészhez, a számitógéphez, meg jobb volt a helyesírásom meg minden"
De mit mondd Havas:
Hosszas telefonálgatás után Tunéziában sikerült elérni a feleségével pihenő Havas Henriket, aki jót nevetett. Éva történetén . Aztán egy szóval kommentálta csak. "baromság"
Értesülésünk szerint Éva sorsát a munkahelyén az határozta meg , hogy nem volt biztos pl abban hogy hogy kell leírni azt hogy New York ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!