Most nem azért de azért szerintem ez direkt volt csinálva? (éva VS Gigi)
Figyelt kérdés
Meg mutatták a fantom képet, erre egyből rá 10 percre megnyerte az Éva. Vagy bunda az egész, vagy direkt volt csinálva hogy meg lett mutatva a fantom kép alatt kirejtőzik, ezért gondolták az éva rajongók küldik a SMS-ket. Húú Belb-*szta az agyam :( Persze benne volt a pakliban. Köszönöm hogy elolvastátok, és nem szeretnék ezzel senkit megbántani2011. ápr. 3. 21:37
1/35 anonim válasza:
NEM BUNDA, CSAK NEM AKARTÁK A SZERKESZTŐKSE HOGY ÉVA ESSEN KI, ÉS MEG MUTATTÁK A KÉPET, HOGY SZAVAZZANAK ÉVÁRA,
ÚGY HOGY NEM BUNDA!!!!!
2/35 anonim válasza:
Teljes mértékbe direkt volt csinálva!
Azért hogy Éva menjen vissza!
3/35 anonim válasza:
Itt írta mindenki,hogy nyomjátok,Évát küldjük vissza,és rengetegen nyomták is...
4/35 A kérdező kommentje:
Gondoltam hogy egy bunda g*ci. :@ Most ezért mutatták meg?? Hogy az az alkoholista hülye menjen vissza ??
2011. ápr. 3. 21:40
5/35 anonim válasza:
nekem még párbaj előtt, az arcom előtt volt, ahogy a gigi búcsúzik. 1000%ig biztos voltam benne valamiért. :D
6/35 anonim válasza:
LESZ*RJUK,HOGY MI HOGYAN VOLT
ÉVA VAN ÉS LESZ IS
GIGI MÁR A MÚLTÉÉ
ÉS EZ A LÉNYEG
G-YEAH!!!
7/35 A kérdező kommentje:
Hát szerintem meg nem ennek a köpködős alkoholistának kellett volna vissza menni
2011. ápr. 3. 21:41
8/35 anonim válasza:
ELJEN EVA!!!! A CIGANY MEG HUZZON HAZA!!!! HIHI
9/35 anonim válasza:
mert megmutatták előbb is a képeket?
10/35 anonim válasza:
Éva mit mondott, honnan hallotta h 10% volt köztük az elején? - nem értettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!