Most nem azért de azért szerintem ez direkt volt csinálva? (éva VS Gigi)
Figyelt kérdés
Meg mutatták a fantom képet, erre egyből rá 10 percre megnyerte az Éva. Vagy bunda az egész, vagy direkt volt csinálva hogy meg lett mutatva a fantom kép alatt kirejtőzik, ezért gondolták az éva rajongók küldik a SMS-ket. Húú Belb-*szta az agyam :( Persze benne volt a pakliban. Köszönöm hogy elolvastátok, és nem szeretnék ezzel senkit megbántani2011. ápr. 3. 21:37
31/35 anonim válasza:
Amellett, hogy ezzel a húzással sikerült a gyagyás nőt visszaküldeni, még az sms bevételek is jól megugrottak. Ez sem utolsó szempont az RTL-nek.
32/35 anonim válasza:
A Havasból án símán kinézem,h bacni akart...
Na vajon melyik ffi nem akarna?
33/35 A kérdező kommentje:
"A Havasból án símán kinézem,h bacni akart...
Na vajon melyik ffi nem akarna?"
Én is :P De az Évából is kinézem hogy hazudik. Mert segg részeg volt
2011. ápr. 4. 07:38
34/35 anonim válasza:
Számomra hihetetlen, hogy Gigi vezetett, hiszen tényleg nem csinált bent semmit, csak főz, mos, takarít, ami mind szép és jó, csak nem oda való. Éppen ezért nem tudom, hogy kik szavazhattak rá. Nekem van egy olyan érzésem, hogy azok többsége, akik Gigire szavaztak, nem azért tették, mert mellette vannak, hanem mert Éva ellen. Nekem Éva az egyik kedvencem, olyan emberi, nagyon szimpatikus a balhéival együtt is.
35/35 A kérdező kommentje:
Ha a Gigi nem takarított volna, putri lett volna a Villába
2011. ápr. 5. 17:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!