Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Lacit nem zavarja, h nem a...

Lacit nem zavarja, h nem a mikrofonba énekelt?

Figyelt kérdés
Tudom, h playback, de h vki ennyire hülye legyen...
2011. márc. 19. 22:30
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:
100%

Ami nem neked szól, azt nem várom el, hogy meg is értsd:)

De akinek szól, ha ő nem érti, na az a gáz.

Persze mindent ki lehet tárgyalni, csak én nem csípem, ha olyanért szidunk valakit, ami lehet, hogy nekünk sem lenne tökéletes, az izgalom miatt.

Kérdező: Engem egyébként nem zavart a baki, mert nem az volt a lényeg, hogy kinek mennyire fekszik ez a műfaj.

71! Ne haragudj, de én pl. téged küldtelek aludni :)

2011. márc. 20. 00:38
 42/60 anonim ***** válasza:
Mondom én, hogy nem vagy egyértelmű. :)
2011. márc. 20. 00:41
 43/60 anonim ***** válasza:

Nem egyértelmű, hogy jó éjt gyerekek:) ?

Most viszont tényleg lépek innen, és most komolyan

nyugodalmas (nektek Laci mentes) jó éjszakát:)

2011. márc. 20. 01:04
 44/60 anonim ***** válasza:
Az nem egyértelmű, hogy konkrétan abban a kommentedben melyik mondatod kinek szántad. De majd kitárgyaljuk. :)
2011. márc. 20. 01:20
 45/60 anonim ***** válasza:
64%
Már a 4. válaszoló megírta az én véleményemet is erről. Aki beleköt ilyen semmiségekbe, az csak erős rosszindulat, illetve inkább rá jellemző az általa Lacit minősítő jellemzés.
2011. márc. 20. 09:58
 46/60 anonim ***** válasza:

:)

Mi kérünk elnézést, hogy észrevesszük és kitárgyaljuk, ha egy VV szereplő elbénáz valamit. Hogy kit mi minősít, azt ne részletezzük...

2011. márc. 20. 10:07
 47/60 anonim ***** válasza:
11%

fú gyerekek, csak a vak nem látja mennyire béna ez a laci!

nagyon idegesítő, hogy képtelen megtanulni a szerzeményüket, össze-vissza tátog, a saját soraiba is belesül. megkérdőjelezem most már a "katonaviselt dolgait" is, mert ilyen memóriával rendelkező emberre tuti nem bíznék emberéleteket. remélem ki is esik most már, nagyon unom a fejét.

2011. márc. 20. 10:21
 48/60 anonim ***** válasza:
most olvasom, hogy még mi vagyunk rosszindulatúak? hát hova tartunk, ha nektek ez a szint? úúúúristen...
2011. márc. 20. 10:33
 49/60 anonim ***** válasza:
nekem nagyon nem tetszett a villalakók tegnapi produkciója. gigi és béci játszották a p*icsájukat. a többi fellépő az este alatt (pl. tabáni, bonbon stb) mindenki ÉLŐbenn énekelt. a villalakók mentségére legyen ők nem profi énekeesek. valószínű ha nem playbackeltek volna elég nagy besülés lett volna.
2011. márc. 20. 11:10
 50/60 anonim ***** válasza:
59%
Nekem pedig nagyon is tetszett. Nem azt kerestem benne, hogy kinél mibe lehet belekötni, miért felvételről ment az ő énekük. Természetes, hogy az esetükben csak egy élvezhetetlen produkcióvá vált volna a fellépésük, hiszen eddig nem sok közük volt az efféle műfajhoz, Bécit kivéve. A testvéreket meg azért kritizálják, mert csináltak valamit a színpadon? Ne haragudjatok, de tényleg szánalmasan kritizáltok. Vigyázállásba, leszegett fejjel kellett volna előadni ezt a számot? Vagy mégis hogy? Ti hogy csináltátok volna?
2011. márc. 20. 11:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!