Lacit nem zavarja, h nem a mikrofonba énekelt?
Más is imitált, mégis a mikrofont maga előtt tartotta.
Biztos vagyok benne, hogy nem tette oda magát a próbák alatt sem.
Mintha átsiklottál volna az felett amit lényegében írtam. Ott van értelmesen, hogy nem éneklésre született=PLAYBACK
Csak a kedvedért kiemeltem, oké?
Annyira okosak akartok lenni, de majd szóljatok, hogy melyik élő műsorba fogtok beszédet mondani, mert arra nagyon kíváncsi leszek, hogy hány hiba lesz benne. Gondolom egy se, mert erre születettek, hogy szónokoljatok.
Ne haragudj, de a kérdező írta, hogy élő műsorba képes rendesen playbackelni, így érthető ha kíváncsi az ember, hogy mikor és látható ?
Mint írtam, ez a műfaj nem megy mindenkinek. A többinek megy, Lacinak nem. Tragikus.
Kedves kérdező!
Hallottál már az irónia szócskáról? Na csak azért, mert hogy szerinted nem értem miről beszélsz.
De akkor világosan fogalmazva: te a számítógép mögül könnyen mondhatod, hogy élő műsorba lazán lenyomsz egy playbacket, de a megvalósításba lehet, hogy csúszna némi hiba. Ha még nem próbáltad nem tudhatod. Én is azt mondom, hogy menne nekem, de mivel még nem szerepeltem élő műsorban, ezért nincs kizárva, hogy baki lenne.
"Na ebben egyetértünk, TÉNYLEG tragikus."
De mint írtam, Isten megbocsájt. Remélhetőleg :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!