Lacit nem zavarja, h nem a mikrofonba énekelt?
jaj de vulgáris vagy :)
de a lacin én is borultam... nem igaz, hogy képtelen megtanulni a saját szövegét, mert azt is elcseszte, meg ez a mikrofonosdi, ááááhhhh...
meg amit most mond: "a magyar a legválasztékosabb szó..."
Most mit vagytok fennakadva ezen? Nem éneklésre született=playback, ennyi.
Laci nem hüly.e, és csak botlás volt, hogy azt mondta, hogy a magyar a legválasztékosabb szó. Ha nem tűnt volna fel, gyorsan elakarta mondani amit akart, ezért volt egy kis botlás. Isten hátha megbocsájt neki! Remélem.....
Rendben, büszke vagyok rád!
Laci imitálta azt amiről énekelt, ezért mutogatott, és így nehéz lett volna a mikit a szája elé tenni.
Egyébként ha valakinek nem túl nagy a szó kincse, az még nem jelenti azt, hogy buta lenne.
Laci a legértelmesebb ember a villában, ezen mindig meglepődöm, mikor valaki szerint ő h.ülye.
Oké, lehet utáni, de hogy Laci h.ülye lenne ez nevetséges.
Jaj de okos vagy utánam szóló... nem a playback a lényeg, hanem hogy az a szerencsétlen öreg még playbackelni is képtelen és ha nem tűnt volna fel, több érdekes bakija is volt abban az egy mondatban, amit elhebegett. Inkább maradt volna csendben...
(ami megütötte a fülemet: "egy üzeneteket", "egész életetekben nyomon követ benneteket" (kísér helyett)
már ne is haragudjatok, de ez nem csak egy nyelvbotlás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!