Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintetek nem unalmas ez az...

Szerintetek nem unalmas ez az adakozós hét? (VV4)

Figyelt kérdés
Szerintem az,semmi értelme,ha még meg is érkezik a pénz azoknak akiknek küldik,akkor is elfogják adni az állatot,a vetőmagot stb mert ugyebár tudjuk hogy a nem ma barnult honfitársaink kapják ezeket.Vagy meg se érkezik a pénz hanem az RTL lenyúlja.Így is unalmas volt mostanság a VV erre még kitalálják ezt.Ti mit gondoltok?
2011. márc. 16. 23:44
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Nem arról van szó, hogy sajnálom, vagy nem sajnálom, de nem ezek az igazán szegény emberek. Ezek a bedőlt hiteles emberek, ami teljesen más kategória. Ha pedig valaki a bedőlt hitel mellé kap majd két csirkét meg egy tehenet, azt úgyis elveszi később a bank, tehát teljesen mindegy. Azokat a családokat kell mutatni, akikhez a felhívás el sem tud jutni, mert már régen kikapcsolták az áramot, és TV-t is akkor láttak, amikor elmentek egy műszaki áruház előtt. Nem azt mondom, hogy nem érdemlik meg a segítséget, hanem azt, hogy vannak olyanok, akik jobban bemutatták volna a szegénységet, és így még nagyobb bevételre lehetett volna szert tenni. Engem nem hat meg így a dolog, mert ez nem az igazi szegénység.
2011. márc. 17. 07:41
 12/21 anonim ***** válasza:
Nekem is tetszeni tetszik a dolog, csak tényleg unalmas.
2011. márc. 17. 07:49
 13/21 anonim ***** válasza:

Utolso hat nem tudom lehet en vagyok erzekeny de engem igenis meghatott mikor a kislany azt mondta hogy azt szeretne ha lenne sok kaja.

A gyerekeket sajnalom nagyon.most lehet jonni azzal hogy minek szul valaki ennyi gyereket ez igaz,de ha mar egy gyerek megszuletett akkor ne ehezzen,mert o nem tehet semmirol.

2011. márc. 17. 07:51
 14/21 anonim válasza:

Való Világ adományok a Hegedűs Zsuzsa alapítványába, meggondoljuk?

Hegedűs Zsuzsa zsidó származású szociológus, a Fidesz tanácsadója (évi 10 millióért oszt tanácsot).

Jó helyre kerül az adományunk?

http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__tevek-tevemusorok_..

2011. márc. 17. 09:32
 15/21 anonim ***** válasza:
Én értem a 7:41-et, szerintem a ez egy nemes próbálkozás hibás megvalósítása. Lehet h az igazán szegényekre is gondolnak majd, de a felhívásban szereplő családok azt sugallják, hogy ez is csak egy "mentsük meg a svájci frankosokat" kezdeményezés. Ők hoztak egy pocsék döntést aminek meglett a következménye, ilyen a hitel. De lássuk be, h akik a legszegényebbek, azok gondolni sem tudnának felújításra, vagy luxuscikkekre. Ott egy cél van, hogy túléljék az adott napot, hogy legyen legalább egy darab kenyerük. Nekik esélyük sem lenne spórolni, nincs miből. De aki már bele tud vágni egy felújításba, az csak össze tudott spórolni tartalékot, az most hol vn? Beleölték a házba az utolsó hitelfillért is? Felelőtlenség. Felvettek mondjuk 1 milliót 10 évre havi 30 törlesztővel, egy keresővel? Felelőtlenség. Be kell látni végre, h ami nincs, azt nem lehet következmény nélkül elkölteni. Itt az eredmény,a gyerekek szenvednek a felnőttek miatt. Ha valakinek nincs elegendő keresete az ne újítgasson fel, mert nem telik rá. Én sem veszek jakuzzit, mert nem telik rá. De nem veszek fel hitelt, h legyen csak azért is. Ha akarok jakuzzit, majd összespórolom rá a pénzt, de nem hitelezek és reménykedek, hogy még 10-20 évig lesz stabil állásom. És nem a gyerekek tehetnek erről, de akkor is azokhoz jusson a pénz elsősorban akik tényleg rászorulók.
2011. márc. 17. 09:33
 16/21 A kérdező kommentje:
Az iszapkárosultaknak is gyűjtöttek anno , és abból is vagy meg sem érkezett vagy hülyeségre költötték el.
2011. márc. 17. 11:49
 17/21 anonim ***** válasza:

A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 07:51

Engem is meghatott meg minden, és jó dolognak is tartom ezt az egészet, csak szerintem unalmas, már mint az ami a villában történik mostanság.

2011. márc. 17. 11:51
 18/21 anonim ***** válasza:

11:51

Nekem ez jobban tetszik mint mikor veszekednek.

2011. márc. 17. 12:41
 19/21 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

Az iszapkárosultaknak is gyűjtöttek anno"

Igen, és ahelyett, hogy a károsultak közt szétosztanák, roma oktatási- és kultúrközpontra költik!

Én nem erre adtam!

2011. márc. 17. 14:07
 20/21 A kérdező kommentje:

Pont erről beszélek.Nem ilyen hülyeségekre küldte az ember a pénzt.

Itt is ez lesz,vagy az RTL húzza le,vagy hülyeségre költik.

2011. márc. 17. 14:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!