Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Nem unalmas mostanaban a Valo...

Nem unalmas mostanaban a Valo vilag?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 26. 15:45
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
De igen. Eddig mindig végignéztem az egészet, de mostanában a felénél felállok gépezni inkább, aztán nézem a háttérből.
2011. ápr. 26. 15:49
 2/20 anonim ***** válasza:

DFe igen!

Mostmár ugye csak 4en vannak,uncsik az összefoglalók!

Már a legszebb ideje,hogy vége legyen!

5-6 év múlva indulhat majd a VV 5!Szerintem addig nem is

lesz nagy igény rá!

Már így is herótom van a Csillag születik-től pl.

2011. ápr. 26. 17:01
 3/20 anonim ***** válasza:
valóban unalmas. elmúlt 2-3 részt nem is néztem meg
2011. ápr. 26. 17:20
 4/20 anonim ***** válasza:
nekem nem az :D most a legizgalmasabb :) nekem az elején volt uncsi de most már ki nem hagynék egy részt sem :$
2011. ápr. 26. 17:57
 5/20 anonim ***** válasza:
most hogy már nincs bent olivér , szandika meg még az a rom..a most tényleg uncsi . de alekosz és éva még bent van , így nem túl unalmas
2011. ápr. 26. 18:08
 6/20 anonim ***** válasza:

De jó hogy feltetted ezt a kérdést, én tegnap akartam. :)

Igen nagyon unalmas. Eddig mindig végignéztem az összefoglalókat, alig akartam felkelni a tv elől amíg nem lett vége, most meg az utolsó részletet már meg sem nézem.

Egész héten ez volt a téma:

1. ki kire teszi a jelet, ki lesz a kiválasztott, és az kit fog kihívni.

2. Gigi Jerzy "szerelme": hol szakítottak, hol kibékültek (hát szörnyű volt őket nézni már)

3. Olivér Anikó miért nem beszél egymással.

És kb ennyi. Ideje hogy vége legyen. Utáltam Bécit, de még akkor is jobb volt mikor ő bent volt.

2011. ápr. 26. 18:56
 7/20 anonim ***** válasza:
mégis mit vártatok? 5 hónapja megy, elfáradt a műsor. meg már kevesen vannak bent... a többi is ellaposodott a végére... mondjuk ez sokkal hosszabb volt mint az előzőek...
2011. ápr. 26. 21:38
 8/20 anonim ***** válasza:
Ez így van, nagyon elhúzták. Szerintem tíz lakó bőven elég lett volna, a házaspárt, azt a fiatal görögöt, a tordast meg még esetleg a Zsófikát nyugodtan meg lehetett volna spórolni.
2011. ápr. 26. 21:51
 9/20 anonim ***** válasza:
addig volt unalmas amíg a Gigi bent volt mert az egész műsorban azt mutatták hogy fekszenek és sugdolóznak
2011. ápr. 27. 16:13
 10/20 anonim ***** válasza:
75%
És magát a műsort nem unjátok? Elég szánalmas, hogy magukat felnőtteknek tartó emberek ezt a megrendezett bohóckodást nézik. Istenem, és ezek mennek szavazni felelősségteljesen négy évente...
2011. ápr. 28. 08:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!