Nem unalmas mostanaban a Valo vilag?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 26. 15:45
11/20 anonim válasza:
Mi köze ennek a választáshoz, te sznob?
12/20 anonim válasza:
Ez nem csak mostanában lett unalmas, mindigis ilyen sz*r volt
13/20 anonim válasza:
Mi az, hogy mi köze van a választáshoz? Az a köze, hogy a hozzád hasonló szellemi nyomorékok szavazata ugyanannyit ér a választáson, mint az enyém. Nehogy már ilyen csurranó nyálú vadbarmok döntsenek az én életemről.
Ja és nem vagyok sznob, csak intelligens. Arról nem én tehetek, hogy ti nem vagytok azok.
14/20 Fidel válasza:
Nem csak most unalmas, mindig is azt volt, népbutitó müsor.
16/20 anonim válasza:
szerintem is nagyon unalmas:( régen mindennap néztem de tulajdonképpen mióta kiment az olivér azóta kb 2naponta néztem mostmeg egyáltalán nem nézem
nézzetek inkább éden hotelt mostmár az lett a favorit:D
17/20 anonim válasza:
de és az egész egy nagy csalás...
18/20 anonim válasza:
Nektek még csak most jött le?
Az elsőből sem láttam összesen 2 percnél többet!
Szellemi toprongy lesz azokból az emberekből, akik ezt és az ehez hasonló népbutító hülyeségeket nézik....
19/20 anonim válasza:
Nekem már herotom van töle de nem csak a Valóvilágtól hanem a sorozatoktól is pl:barátok közt jóban roszban stb!Jobban örülnék valami normális filmnek!D
20/20 anonim válasza:
Az elejétől fogva unalmas ˇˇ De örülök,hogy mostmár egyre kevesebben nézik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!