Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintetek nem unalmas ez az...

Szerintetek nem unalmas ez az adakozós hét? (VV4)

Figyelt kérdés
Szerintem az,semmi értelme,ha még meg is érkezik a pénz azoknak akiknek küldik,akkor is elfogják adni az állatot,a vetőmagot stb mert ugyebár tudjuk hogy a nem ma barnult honfitársaink kapják ezeket.Vagy meg se érkezik a pénz hanem az RTL lenyúlja.Így is unalmas volt mostanság a VV erre még kitalálják ezt.Ti mit gondoltok?
2011. márc. 16. 23:44
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
szerintem is unalmas. Mondjuk szerintem azért, mert cisnálják ezt a sok reklámkampányt, pedig szerintem ezek sz.rt sem érnek.
2011. márc. 16. 23:50
 2/21 anonim ***** válasza:

szerintem baromi unalmas, a héten nem is nagyon néztem a vv-t, mindig elkapcsoltam, csak ez megy.

oké sajnálom a kölyköket, de nem azért akarom a vv-t nézni...

2011. márc. 17. 00:00
 3/21 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy ebből a rászorulók mit kapnak meg és mit nem, de egyébként szép kezdeményezés, ami igaz, hogy sokan el fogják adni amit kaptak, de lehet erre kitalálnak majd valamit! Ja és szerintem nem biztos, hogy csak a VV-t nézők küldenek SMS-t.

Már 25 millió összegyűlt, ami nem kevés pénz, és még hol a szombat.

Na az tetszik csak, hogy nincs veszekedés, csak az Évát kezdi ki állandóan Alekosz, de jól teszi! ;)

4/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha unod,nézz mást.Látom te előre tudsz mindent, és tudod mi lesz az adományokkal!Most őszintén,nem bírod ki 1hétig???Ha szegény lennél és segítenének,neked sem esne jó,ha gyanusítgatnának,h majd eladod amit kaptál.Nemcsak romáknak gyűjtenek!Abban meg nem látok logikát,h nem jut el a pénz.Szted az alapítvány nem követi,h mennyi pénz folyik be?Majd hagynák,h az rtl lenyúlja!Komolyan nem értem azokat,akik azzal jönnek,h unalmas.1hét,nem 1év!azaz még 3nap!
 5/21 anonim ***** válasza:
Utolsóval teljesen egyetértek.Ez a VV-nek a legnormálisabb hete,persze az embereket az érdekli ki kivel veszekszik,ki kinek a k.rva anyját szidja stb.
2011. márc. 17. 02:09
 6/21 anonim ***** válasza:
Nem unalmas mert ezt nem mókából csinálják, most kivételesen azért hogy segítsenek a rászorulóknak.
2011. márc. 17. 06:04
 7/21 anonim ***** válasza:

Mondjuk szerintem a rászorulókról készített videók úgy vannak elb@szva ahogy vannak. Műanyag nyílászáró a rászoruló házán?! Televízió?! Teljesen bútorozott ház?! Luxuscikkek?! Akkor miért is nem jut ételre? Ezek még nem nagyon láttak igazán szegény embereket, ahol a falak is alig állnak, mert még vályogtéglára sincs pénz, és egy fazék híg erőleves a mindennapi étel.

Remélem, hogy a következő heti kiszavazásnál majd a befolyt összeget az RTL felajánlja a gyerekeknek, mert egyelőre csak tőlünk kérnek. 150.000 szavazattal nyert múltkor a Béci, az testvérek között is 45 milliós összeg. Azt felajánlják, és máris nem éheznek a gyerekek.

2011. márc. 17. 07:15
 8/21 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon tetszik.

Tegnap mikor Alekosz vette fel Anikot meg Becit...hat jot nevettem,szerintem az egesz villalet alatt nem nevettek annyit mint ezen a heten.

2011. márc. 17. 07:16
 9/21 anonim ***** válasza:
07:15 a Fókuszban benne volt,hogy felakarták újjítani a lakást(az apa több száz km-re dolgozik)csak a vállalkozó átverte őket.vettek fel hitelt annó,amit fizetni kell.a tv-t meg ne sajnáld már.talán ennyi luxus kíjár nekik.
2011. márc. 17. 07:22
 10/21 anonim ***** válasza:

Szerintem az rtl is ad majd valamenyit.

Tegnap mikor Balazs jott a szokasos sms dumaval akkor valahogy ugy fogalmazott,hogy onok tudnak segiteni es talan mi is,konkretan nem tudom hogy az rtl re gondolt vagy kire,de nekem ez ugy jott le hogy ok is adnak valamenyit.

2011. márc. 17. 07:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!