Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Hát nem nevetséges, hogy...

Hát nem nevetséges, hogy alekosz fog Jerzy-nek beszéd leckéket adni?

Figyelt kérdés
Pont az lett megválasztani, aki butább mint a Jerzy és még normálisan sem tud beszélni. Csak próbál intelligensnek tűnni, ezért olyan szavakat használ, ami nem is illik a szövegkörnyezetbe és még szerintem maga sem érti, hogy mit jelent. Ebből is látszik, hogy sok a buta ember Magyarországon, mert csak azok szeretik ezt az értelmi fogyatékos nyalekoszt, csak azok szavaznak rá.
2011. márc. 13. 20:04
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Az egész lényege az, ami itt is megy. Minél többen, minél több helyen beszéljenek róla! Legyen beszédtéma mindenhol, mert, aki szereti, aki támadja, az is nézi és beszél róla. Biztos, hogy manipulálva van a játék bizonyos mértékben, de ezt mis sose fogjuk megtudni!
2011. márc. 14. 17:14
 22/24 anonim ***** válasza:
Az RTL-klub szégyene, hogy ilyet megenged magának a nézettség érdekében. Ennyire megalázni nem lehet egy embert, mint ahogyan ők most teszik. Igen, vannak olyan emberek,akik nem tudnak beszélni, zavarba jönnek, ha ki kell fejezni önmagukat, de ettől még lehetnek értékes emberek. Mindenkinek van múltja, neki az állami gondozás. Érdekes módon az egyik lapban Alekoszt megsajnáltatják velünk, mert koraszülöttként nem kapott anyatejet. Az én gyerek is koraszülött volt, óvtam a széltől is, de diplomás, önmagát kiválóan kifejező emberke lett belőle. Jerzy nem kapta meg a szülői szeretetet, Alekosznak bőven kijutott ebből. Alekosz iszik, mint a gödény, Jerzy ritkábban. Két különböző egyéniség, mert mindenkinek van egyénisége. Kinek erősebb, kinek gyengébb, de VAN. Nagyon csúnya dolog, hogy a nézettség érdekében ilyen helyzetbe hoznak egyes embereket, ezt értem Jerzyre, mert az alkoholista, primitív Alekosznak ez a helyzet nagyon tetszik. Szomorúúúúúú!!!!
2011. márc. 15. 10:40
 23/24 anonim ***** válasza:

Kissé túlreagálod utolsó, senkinek nem volt kellemetlen helyzet. Hülyére unják benn magukat, most ez miért nem fér bele? Ráadásul teljes volt az összhang, én néztem online. Tök jó kis csapatmunka volt és nem mondott hülyeségeket Alekosz. Tény, hogy az óvszeres résznél nem volt közvetítés, várható volt, hogy az megy le összefoglalóban.

És most tedd őszintén a szívedre a kezed: úgy néz ki Jerzy, mint aki megalázva érzi magát? Jól érezte magát a feladat közben, nem kell ezt ennyire felfújni.

2011. márc. 15. 14:36
 24/24 A kérdező kommentje:
de mondjuk amit lilu csinál, az már bunkóság.
2011. márc. 15. 14:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!