Szerintetek Cristofel a Valóvilág 5-ben Roma? A beszéd stilúsa nagyon arra vall. (Egyéni véleményem).
Figyelt kérdés
2011. szept. 25. 11:51
1/14 anonim válasza:
1. Hogy került kultúra és közösségbe?
2. És a vallásba?
Tényleg nem épelméjűek, akik ezt a műsort nézik...
2/14 anonim válasza:
Nem nézem ezt a szennyet, de ha ez az igazi neve, akkor nem kétlem, hogy etnikum...
3/14 anonim válasza:
Nem néz ki annak. Állítólag az anyja kubai, és élt is kint.
4/14 A kérdező kommentje:
Már ne haragudj de akkor hova irjam szerinted??? te nem vagy az épp elméjű....
2011. szept. 25. 15:38
5/14 anonim válasza:
15:38
Ahová most áthelyezték a moderátorok: Szórakozás --> Tévék, tévéműsorok
Ahová te tetted (Kultúra és közösség --> Vallás), ott semmi keresnivalója nem volt ennek a szennyműsornak.
7/14 A kérdező kommentje:
Hát én nem gondoltam volna hogy ez a kérdés lehet szórakozás, úgy értem hogy ez a kérdés a szórakozás menüpontban találnám rá a megfelelő kategóriát.
2011. szept. 26. 11:35
8/14 anonim válasza:
Magamutogató, az biztos, részegen alsó nélkül rohangált ez az idióta. Én nem nézem, csak szóltak, hogy ezt nézd meg. Nem komplett az ürge.
9/14 anonim válasza:
Semmi köze a cigányokhoz, az anyja kubai, az apja meg magyar...a beszédstílusa valszeg azért tűnik mcigányosnak mert tény hogy 7. kerületben lakik, és oda is járt (velem) iskolába.
10/14 anonim válasza:
Ez a fickó nem komplett, kb. 5-6 évesek értelmi szintjén van. Aki képes ekkora hülyeséget elkövetni, az normális?!
Gipszet kent a farkára! Aztán nem tudta leszedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!