Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Hát nem nevetséges, hogy...

Hát nem nevetséges, hogy alekosz fog Jerzy-nek beszéd leckéket adni?

Figyelt kérdés
Pont az lett megválasztani, aki butább mint a Jerzy és még normálisan sem tud beszélni. Csak próbál intelligensnek tűnni, ezért olyan szavakat használ, ami nem is illik a szövegkörnyezetbe és még szerintem maga sem érti, hogy mit jelent. Ebből is látszik, hogy sok a buta ember Magyarországon, mert csak azok szeretik ezt az értelmi fogyatékos nyalekoszt, csak azok szavaznak rá.
2011. márc. 13. 20:04
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
45%

butább mint Jerzy? lehet, hogy te a vv4 rajzfilm verziót nézed, megnézném én, hogy ki hogyan bogozná ki magát azokkal a szavakkal amiet Alekosz használ

Jerzyvel nem volna baj ha nem lenne a vezír meg a hugának a talpnyalója, éppen ideje volna, hogy valamit újat mutasson

2011. márc. 13. 20:17
 2/24 anonim ***** válasza:
73%

Mivel ő beszél a legválasztékosabban, szerintem nem.

Szerinted ki lenne a megfelelő?

2011. márc. 13. 20:18
 3/24 A kérdező kommentje:
Én is tudok így beszélni, mint az alekosz, de ő csak azért beszél így, mert próbálja leplezni, hogy miylen buta is valójában. Mellesleg az iq teszten még Jerzy-nek is több lett a pontja, mint ennek a majomnak. Ebből is látszik, hogy ő csak egy antitalentum, semmihez sem ért, csak ahhoz, hogy tűnjön felsőbbrendű lénynek, és hogy fikázza a jobbakat.
2011. márc. 13. 20:21
 4/24 A kérdező kommentje:
Szerintem bárki más lehetett volna, csak ő nem. Pl. Anikó is nagyon szépen beszél, be is bizonyította már nem egyszer.
2011. márc. 13. 20:22
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
Alekosz egy kérdésre se tud értelmes, konkrét választ adni, csak körbemagyaráz mindent. Ez nem választékosság, ráadásul értelmezési problémái is vannak.
2011. márc. 13. 20:48
 6/24 anonim ***** válasza:
100%

Jó..nekem mindegy. Jerzy nem nagyon érdekel.

u.i.:Szarból nem lehet várat építeni!

2011. márc. 13. 21:01
 7/24 anonim ***** válasza:
74%

Egyik játékos butább mint a másik.

Egyébként nem csoda, hogy Alekosz próbál okosnak kinézni. Mai napig nem tudom ,hogyan került be az okostojás kategóriába a 8 osztályával.

Játsza az eszét. Azzal, hogy rángatja a fejét és közben egy mondaton belül 3-4 alkalommal megnyom egy-egy szót, még nem beszél szépen.

Ha választani kell (amennyit láttam az adásból) az Anikó alkalmasabb. Jerzsinek semmi baja nincs, csak annyira izgulós típus, hogy össze vissza beszél idegességében.

2011. márc. 13. 21:26
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt azért, mert Jerzynek 2 ponttal jobb lett az IQ tesztje, nem azt jelenti, hogy okosabb, lehet, hogy csak jobban tippelt néhány kérdésnél. Én sem tartom egy huu de okos embernek Alekoszt, de azért Jerzyről inkább ne is beszéljünk! Alekosz nagyon jól látja az embereket, helyzeteket, jó gondolatai tudnak lenni, de Jerzy szegény igazából még ennyit sem tud felmutatni. Még azt a nyamvadt kortesbeszédet se tudta normálisan felolvasni, pedig együtt írták, ismerte a szöveget, magolhatta egész nap, de még az olvasásba is belezavarodott, és ezt ne fogjuk már a lámpalázra. Szerintem bárkit meg lehetett volna szavazni, mert rajta kívül benn mindenki normálisan tud beszélni.

Aki meg az okostojás kategóriába kötött bele, annak üzenném, hogy kicsit gondolkozzon már el a szó jelentésén. Ugyanis az okostojás kifejezést inkább átvitt értelemben, negatív módon szokták használni arra, aki szeret okoskodni, mert mindenről megvan a véleménye, mindent megmagyaráz, és biztos benne, hogy ő tudja jól. Pl. a Hupikék törpikékből az Okoska.

Úgyhogy szerintem Alekosz nagyon is illik ebbe a kategóriába. Nem a végzettségéhez van köze, hanem a stílusához.

2011. márc. 13. 22:04
 9/24 A kérdező kommentje:
igen, maga a kategória illik hozzá, de még akkor is buták mint a Jerzy, mert ő csak azért nem tudta elmondani a beszédet, mert izgult és belezavarodott, és ha egyszer elrontja vki, onnantól már nem bírja végigmondani idegességében... de alekosz egyfolytában rángatja a fejét, megnyomja a szavakat, egyfolytában ő-zik és süt róla, hogy iszonyat buta. Az a 2 pont igen is sokat számít, mert míg magát okosnak tartja, Jerzy-t lenézi, pedig hát most kiderült hogy közel egy szinten vannak, sőt, még ő lentebb van pár ponttal.
2011. márc. 13. 23:12
 10/24 anonim ***** válasza:
Nem egy teszt fogja megmondani, hogy ki az okos,ill. okosabb. Az csak tájékoztató jellegű. Attól függetlenül, hogy Alek hogy rángatózik, még mindig több értelem szorult belé, mint Jerzybe. Aranyos srác, nincs vele semmi gond ilyen téren, de butácska, ez van.
2011. márc. 13. 23:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!