Hát nem nevetséges, hogy alekosz fog Jerzy-nek beszéd leckéket adni?
butább mint Jerzy? lehet, hogy te a vv4 rajzfilm verziót nézed, megnézném én, hogy ki hogyan bogozná ki magát azokkal a szavakkal amiet Alekosz használ
Jerzyvel nem volna baj ha nem lenne a vezír meg a hugának a talpnyalója, éppen ideje volna, hogy valamit újat mutasson
Mivel ő beszél a legválasztékosabban, szerintem nem.
Szerinted ki lenne a megfelelő?
Jó..nekem mindegy. Jerzy nem nagyon érdekel.
u.i.:Szarból nem lehet várat építeni!
Egyik játékos butább mint a másik.
Egyébként nem csoda, hogy Alekosz próbál okosnak kinézni. Mai napig nem tudom ,hogyan került be az okostojás kategóriába a 8 osztályával.
Játsza az eszét. Azzal, hogy rángatja a fejét és közben egy mondaton belül 3-4 alkalommal megnyom egy-egy szót, még nem beszél szépen.
Ha választani kell (amennyit láttam az adásból) az Anikó alkalmasabb. Jerzsinek semmi baja nincs, csak annyira izgulós típus, hogy össze vissza beszél idegességében.
Egyrészt azért, mert Jerzynek 2 ponttal jobb lett az IQ tesztje, nem azt jelenti, hogy okosabb, lehet, hogy csak jobban tippelt néhány kérdésnél. Én sem tartom egy huu de okos embernek Alekoszt, de azért Jerzyről inkább ne is beszéljünk! Alekosz nagyon jól látja az embereket, helyzeteket, jó gondolatai tudnak lenni, de Jerzy szegény igazából még ennyit sem tud felmutatni. Még azt a nyamvadt kortesbeszédet se tudta normálisan felolvasni, pedig együtt írták, ismerte a szöveget, magolhatta egész nap, de még az olvasásba is belezavarodott, és ezt ne fogjuk már a lámpalázra. Szerintem bárkit meg lehetett volna szavazni, mert rajta kívül benn mindenki normálisan tud beszélni.
Aki meg az okostojás kategóriába kötött bele, annak üzenném, hogy kicsit gondolkozzon már el a szó jelentésén. Ugyanis az okostojás kifejezést inkább átvitt értelemben, negatív módon szokták használni arra, aki szeret okoskodni, mert mindenről megvan a véleménye, mindent megmagyaráz, és biztos benne, hogy ő tudja jól. Pl. a Hupikék törpikékből az Okoska.
Úgyhogy szerintem Alekosz nagyon is illik ebbe a kategóriába. Nem a végzettségéhez van köze, hanem a stílusához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!