Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Hát nem nevetséges, hogy...

Hát nem nevetséges, hogy alekosz fog Jerzy-nek beszéd leckéket adni?

Figyelt kérdés
Pont az lett megválasztani, aki butább mint a Jerzy és még normálisan sem tud beszélni. Csak próbál intelligensnek tűnni, ezért olyan szavakat használ, ami nem is illik a szövegkörnyezetbe és még szerintem maga sem érti, hogy mit jelent. Ebből is látszik, hogy sok a buta ember Magyarországon, mert csak azok szeretik ezt az értelmi fogyatékos nyalekoszt, csak azok szavaznak rá.
2011. márc. 13. 20:04
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Jó, akkor legyen butácska, nem is ezen van a lényeg, hanem hogy mért pont nyalek fogja tanítani, mikor ő sokkal hülyébb nála
2011. márc. 14. 00:09
 12/24 anonim ***** válasza:
most megy online, nagyon jól tanítja, le a kalappal.
2011. márc. 14. 01:21
 13/24 A kérdező kommentje:
majd akkor az összefoglalóban megnézem, most nincs kéznél a fülhallgatüm, de erre kíváncsi vagyok .. szarból nem leht várat építeni, tehát kíváncsi vagyok hogy vágja ki magát ebből alekosz
2011. márc. 14. 01:31
 14/24 anonim ***** válasza:

Jaj, ezen olyan jóízűt nevettem:D

Te kb. olyan lehetsz, mint Jerzy:) Fel sem tudod fogni, amit Alekosz összemagyaráz. Ezért fogod arra, hogy buta. Azért, mert szegénykedik az iskolákban, még lehet fogékony és olvasott. Ez igenis lejön a beszédéből, a gondolkodásmódjából. A fejrázása is csak egyedivé teszi. Mellesleg jókat tudok rajta kacagni:) Ezért kellene, hogy ő nyerje meg. Mert egyszerűen szórakoztató - már ha érti az ember - és ez egy szórakoztató műsor, nem jótékonysági.

2011. márc. 14. 02:25
 15/24 anonim ***** válasza:

Szórakoztató? Hát, idáig süllyedt a világ. Nem tagadom, néha vannak jó beszólásai, de ennyi az egész.

Van stílusa, ezt nem lehet tagadni, csak valaki, aki eddig nem engedhette meg magának a drága piákat, szivarokat, az ne nagyzoljon.

Valahogy el kell adni a műsort, s így nem kétséges, hogy a karakán egyéniségek fognak bent maradni. Szép sorban hullanak ki azok, akik nem csinálnak műsort. Szerintem az utolsó három, aki bent lesz az Béci, Alekosz, Éva. Nem mintha Béci hú de sokat tett volna odabent, csak szítják egymást, s ez műsort, nézettséget jelen.

2011. márc. 14. 10:05
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként szerintem nem tehet Jerzy sem arról, amilyen ember lett. Mivel intézetben nőtt fel, így elég gátlásos, próbál mindenkinek megfelelni, ami nem is csoda. Ha biztos családi háttérből került volna ki, akkor talán ő is magabiztosabb lenne, de nagyon sok intézetből kikerült gyerek nem találja a helyét a világban, bizonytalan, ami nem is csoda. Ha valakinek nincs senki a háta mögött, aki támogatja, bíztatja, akkor sokkal nehezebben állja meg a helyét az életben, és sokkal hamarabb zavarba jön a nyilvánosságtól. És Jerzy ha úgy vesszük, folyamatosan nyilvánosság előtt van, és ezért is érezheti feszélyezve magát.
2011. márc. 14. 10:45
 17/24 A kérdező kommentje:
jah, presze, te pár hozzászólásból meg bírtad állapítani, hogy én biztos annyira h.lye vagyok, hogy nem értem mit mond alekosz xD Köszi, ezen jót nevettem:D Amúgy ha te értenéd mit mond, akkor iyleneket nem mondanál, vagy esetleg elszégyelnéd magad, hogy ezt az embert kedveled xD na mind1, örülök, hogy van még itt pár olyan ember, akinek lejött milyen is valójában ez a nyomorék és pl. a normálisakat kedveli a vv-ben.
2011. márc. 14. 10:49
 18/24 anonim ***** válasza:

Ezeknél a megszavazható feladatoknál mindig úgy jön ki az eredmény, hogy az elképzelések szerint a legtöbb konfliktust eredményező játékosra esik a választás. Akik szavaznak, valószínű ezt is várják el, de az is lehet, hogy a tv is besegít a szavazatok eredményét illetően.

Mivel Jerzy és Alkesz véleménye egyezik a másik szellemi képesességeit illetően, így várhatóan nem fognak simán lezajlani a "beszéd leckék". Én sem vagyok a szavak virtuóza, de ha egy ilyen szerencsétlentől kellene beszédleckéket vennem, nem biztos, hogy humoromnál tudnék maradni, bár józan ésszel erre csak az lenne az egyetlen jó megoldás.

2011. márc. 14. 12:37
 19/24 A kérdező kommentje:
Ez igaz, pl. mikor arról lehetett szavazni, hogy kié legyen az ágyhasználat, az alekoszt szavazták meg, mivel már korábban látható volt hogy egy magának való, önző és buta emberről van szó, tehát ebből csak konfliktus lehet. És lett is mondjuk.
2011. márc. 14. 12:50
 20/24 anonim ***** válasza:
Ez így van!
2011. márc. 14. 15:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!