Hát nem nevetséges, hogy alekosz fog Jerzy-nek beszéd leckéket adni?
Jaj, ezen olyan jóízűt nevettem:D
Te kb. olyan lehetsz, mint Jerzy:) Fel sem tudod fogni, amit Alekosz összemagyaráz. Ezért fogod arra, hogy buta. Azért, mert szegénykedik az iskolákban, még lehet fogékony és olvasott. Ez igenis lejön a beszédéből, a gondolkodásmódjából. A fejrázása is csak egyedivé teszi. Mellesleg jókat tudok rajta kacagni:) Ezért kellene, hogy ő nyerje meg. Mert egyszerűen szórakoztató - már ha érti az ember - és ez egy szórakoztató műsor, nem jótékonysági.
Szórakoztató? Hát, idáig süllyedt a világ. Nem tagadom, néha vannak jó beszólásai, de ennyi az egész.
Van stílusa, ezt nem lehet tagadni, csak valaki, aki eddig nem engedhette meg magának a drága piákat, szivarokat, az ne nagyzoljon.
Valahogy el kell adni a műsort, s így nem kétséges, hogy a karakán egyéniségek fognak bent maradni. Szép sorban hullanak ki azok, akik nem csinálnak műsort. Szerintem az utolsó három, aki bent lesz az Béci, Alekosz, Éva. Nem mintha Béci hú de sokat tett volna odabent, csak szítják egymást, s ez műsort, nézettséget jelen.
Ezeknél a megszavazható feladatoknál mindig úgy jön ki az eredmény, hogy az elképzelések szerint a legtöbb konfliktust eredményező játékosra esik a választás. Akik szavaznak, valószínű ezt is várják el, de az is lehet, hogy a tv is besegít a szavazatok eredményét illetően.
Mivel Jerzy és Alkesz véleménye egyezik a másik szellemi képesességeit illetően, így várhatóan nem fognak simán lezajlani a "beszéd leckék". Én sem vagyok a szavak virtuóza, de ha egy ilyen szerencsétlentől kellene beszédleckéket vennem, nem biztos, hogy humoromnál tudnék maradni, bár józan ésszel erre csak az lenne az egyetlen jó megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!