Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Naneee Béci ment vissza, mint...

Naneee Béci ment vissza, mint gondoltok róla?

Figyelt kérdés

AZ EDDIGI MINDEN PÁRBAJON A KIHÍVÓ KÉPE VOLT ELÖL, ÉS MOST MEG BÉCIÉ VAN ELŐL? PONT MOST?????????????

Most már én is azt hiszem h bunda az egész!

2011. márc. 12. 22:02
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/74 Thurston ***** válasza:
71%
Rohadtul örültem volna, ha Béci kiesik, de azért ez a hőzöngés itt baromi nevetséges szerintem.
2011. márc. 13. 12:44
 62/74 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem ez a Szandi-Béci párbaj felesleges volt. Még nem lett volna itt az ideje. Szandikát is kedvelem, de inkább Bécivel szimpatizálok és remélem, hogy ő fogja megnyerni a VV4-et! Nem volt bunda, Bécinek rengeteg rajongója van és most már szinte biztos, hogy benne lesz a döntőben!
2011. márc. 13. 13:52
 63/74 anonim ***** válasza:
74%
Úgy bírom, hogy mostanában mindenki bennfentes, és meglegyezgeti, hogy ő tud ám olyan dolgokat, amiket más nem. Meg hogy az eredmény előtt már fent volt a VV weblapján, hogy ki nyerte a szavazást. Egyébként igen, elképzelhető, hogy mondjuk fél perccel előtte fent volt, ugyanis meglett az eredmény, megmondták a Bucinak, is, ő még kábé másfél percig húzta az időt, csinálta a feszültséget, azalatt miért ne tehették volna fel az oldalra azoknak, akik mondjuk nem néztek tévét. Komolyan, szánalmas a sok összeesküvés elmélet, valaki kitalál egy hülye körlevelet unalmában, vagy bosszúból, mert nem az ment vissza, akit ő akart, és mindenki már erre harap, és mindenki jól tudja a dolgokat, mindenki bennfentes és jó értesült. :) Ugyanmár. :D Komolyan, senkinek nincs más dolga az életben, csak az, hogy erről beszéljen? Cigány ment vissza? Cigány ment vissza. Miért? Mert a hülye Szandika magára tetette a jelet (nem őt választották, ő választtatta ki magát), és kihívott valakit aki visszatért egy győztes párbajról. Lehet dobálózni, hogy dehát facebookon mennyien szavaztak rá, de meg lehetne nézni, azok közül ki hány sms-t küldött. Nem facebook alapján kerülnek vissza a játékosok, és nem az alapján, hogy GYK-en ki kit favorizál. :)
2011. márc. 13. 14:37
 64/74 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Na meg itt van ez...:

[link]

Na hát ezen jót röhögtem. :D:D:D Aki csinálta ezt a képet, az legalább arra figyelhetett volna, hogy oké, ott a pénteki dátum (bármilyen képszerkesztő progival meg lehet csinálni), de jobb oldalt ott van már a síró Anikó, meg hogy Béci ment vissza...stb. Szóval ez a kép már a párbaj után készült, idióta! Máskor ügyesebben Photoshop-oljon, aki ilyen hülye. :D Bár az is hülye, aki ezt nem veszi észre, mert csak a dátumot nézi...komolyan, szánalmasak vagytok már ezzel a Bunda dologgal, meg sokan belegondolhatnának, hogy ennek a rágalmazásnak és gyanusítgatásnak akár következményei is lehetnek.

2011. márc. 13. 14:55
 65/74 anonim ***** válasza:
Nem képszerkesztővel csinálták meg, tényleg az volt odaírva, hogy március 11. Viszont szerintem se bunda, valószínűleg csak félreírták.. Az emberek meg ha nem az megy vissza, aki az ő kedvencük, mindenben azt látják, hogy átverésről van szó. Egyszerűen csak el kéne fogadni az eredményt és ennyi...
2011. márc. 13. 16:02
 66/74 anonim ***** válasza:
Egyébként nem minden párbajon a kihívó képe van elől.. Ha jól emlékszem, minden másodiknál váltják, szóval elvileg legközelebb a kihívó lesz elől.
2011. márc. 13. 17:28
 67/74 anonim ***** válasza:
Olivérnél és Gombinál is a kihívó volt elől.
2011. márc. 13. 17:58
 68/74 anonim ***** válasza:

[link]

ennek a blognak az írója meg egyre szánalmasabb...nem fogja fel, hogy mivel egy szombati, párba UTÁNI képet rakott be azzal, hogy héééé, már pénteken ki volt írva Szandika, mert az van a kép fölé írva, hogy 11-e, péntek(ami lehet véletlen kiírás, vagy jól elkészített Photoshop-os munka), közben ott van már Anikó sírós SZOMBATON KÉSZÜLT KÉPE ----hiteltelen az állítása. Komolyan, és itt sokan egy ilyen beteg gyökér embernek hisznek, aki még normális munkát se képes végezni. Legalább csinálta volna okosan, hogy csinál egy pénteki PrintScreent, és ahhoz rakja be a Szandikás képet. Komolyan, vicc ez az egész blog, és még facebookon is égeti magát ezzel.... :D

2011. márc. 13. 19:38
 69/74 anonim ***** válasza:
*párbaj
2011. márc. 13. 19:39
 70/74 anonim ***** válasza:
Nálunk kb a gimi 97%-a bélára szavazott.
2011. márc. 14. 11:42
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!