Naneee Béci ment vissza, mint gondoltok róla?
AZ EDDIGI MINDEN PÁRBAJON A KIHÍVÓ KÉPE VOLT ELÖL, ÉS MOST MEG BÉCIÉ VAN ELŐL? PONT MOST?????????????
Most már én is azt hiszem h bunda az egész!
Utolsó vagyok.
Na meg itt van ez...:
Na hát ezen jót röhögtem. :D:D:D Aki csinálta ezt a képet, az legalább arra figyelhetett volna, hogy oké, ott a pénteki dátum (bármilyen képszerkesztő progival meg lehet csinálni), de jobb oldalt ott van már a síró Anikó, meg hogy Béci ment vissza...stb. Szóval ez a kép már a párbaj után készült, idióta! Máskor ügyesebben Photoshop-oljon, aki ilyen hülye. :D Bár az is hülye, aki ezt nem veszi észre, mert csak a dátumot nézi...komolyan, szánalmasak vagytok már ezzel a Bunda dologgal, meg sokan belegondolhatnának, hogy ennek a rágalmazásnak és gyanusítgatásnak akár következményei is lehetnek.
ennek a blognak az írója meg egyre szánalmasabb...nem fogja fel, hogy mivel egy szombati, párba UTÁNI képet rakott be azzal, hogy héééé, már pénteken ki volt írva Szandika, mert az van a kép fölé írva, hogy 11-e, péntek(ami lehet véletlen kiírás, vagy jól elkészített Photoshop-os munka), közben ott van már Anikó sírós SZOMBATON KÉSZÜLT KÉPE ----hiteltelen az állítása. Komolyan, és itt sokan egy ilyen beteg gyökér embernek hisznek, aki még normális munkát se képes végezni. Legalább csinálta volna okosan, hogy csinál egy pénteki PrintScreent, és ahhoz rakja be a Szandikás képet. Komolyan, vicc ez az egész blog, és még facebookon is égeti magát ezzel.... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!