Naneee Béci ment vissza, mint gondoltok róla?
AZ EDDIGI MINDEN PÁRBAJON A KIHÍVÓ KÉPE VOLT ELÖL, ÉS MOST MEG BÉCIÉ VAN ELŐL? PONT MOST?????????????
Most már én is azt hiszem h bunda az egész!
A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:22
Ja igen, csakhogy bátran tudnak "kivételezést" mutatni, ugyanis tudják, bármit mondhatnak, úgyis rácz úr megy vissza és így legalább nem is olyan feltűnő... -.-
Most komolyan meddig lehet ezt csinálni? Meddig akarják teljesen hülyének nézni az embereket? Addig akarják hergelni a népet míg az lesz a vége h odamennek az rtl épületéhez v a villához lázadozni?
Ráadásul evvel nézőket is vesztenek! Esküszöm nem értem miért kell ezt a retkes, bűnöző, majompofájú idióta c*gányt állandóan visszatenni a villába... az ország nagy része utálja mint a sz*rt. Miért jó az az rtl-nek ha egy mocskos pirított talpú nyeri meg ezt az egészet? Szandin még lehetett röhögni v idegeskedni, miatta, alek és éva miatt nézte mindenki.
Az tuti ha még1x megmerik ezt csinálni hatalmas balhé lesz.
Az a baj h most védett lesz ez a szenny és alek nem tudja kivinni. Bár már abban sem hiszek h ellene vesztene ez a söpredék. Kb még ha az atyaúristennel párbajozna, akkor is ő menne vissza...
szánalmas!
hát..már nem is egyszer mondta,hogy ő fog nyerni,úgyhogy szerintem már ő is tudja.
múltkor gigivel azt beszéltél,hogy mire költik majd a pénzt,meg kiknek adnak belőle.
és ma is a párbajon mondta.: hogyha nem én mennék vissza,ami persze nem így lesz,mert biztos én megyek...
Hiba (404) - nem található.
A kért oldal valószínűleg nem létezik. Tovább a főoldal-ra ...
torolték a valovilág indexét :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!