Naneee Béci ment vissza, mint gondoltok róla?
Figyelt kérdés
AZ EDDIGI MINDEN PÁRBAJON A KIHÍVÓ KÉPE VOLT ELÖL, ÉS MOST MEG BÉCIÉ VAN ELŐL? PONT MOST?????????????
Most már én is azt hiszem h bunda az egész!
2011. márc. 12. 22:02
1/74 anonim válasza:
én is.
utálom.utálom.utálom.:((
3/74 anonim válasza:
Én reméltem Szandi ki fogja ejteni Béla urat, de sejtettem, hogy nem így lesz...Pedig jó lett volna.
Sztem Béla nyeri meg a végét is majd. Sajnos.
4/74 anonim válasza:
Egyértelműen bunda... nem létezik hogy az emberek 90%-a mindenhol azt mondja csalódott Béciben, és még is ő ment vissza. Már a kedvem is elment attól, hogy egyáltalán bekapcsoljam a tv-t amikor ez megy... minek, ha úgysincs közünk ahhoz hogy alakuljon?
5/74 anonim válasza:
ez pár hétig net téma lesz,elején is 60-40,lezáráskor is 60-40%, de tényleg ki van a here :S el van baszva az estém
6/74 M@x válasza:
Hát én az ágyat püföltem amikor megláttam.
7/74 anonim válasza:
Azt hogy ez egy k* nagy bunda! Milyen érdekes, hogy minden fórum tele volt, hogy utálják Bécit és mindenki inkább 10000x Szandit küldené vissza, facebook szavazáson is Szandinak 11e likeja volt,Bécinak 3e. Ilyen nincs! Fuck Retekklub, mehet vissza ez a beképzelt f*sz
9/74 anonim válasza:
A Face-en Oli 90000, Alek 56000, rácz 13000. és mégis. nem furcsa???
10/74 anonim válasza:
Én is mindenhol csak azt olvastam, hogy Szandit akarja mindenki. Legalábbis lényegesen többen, mint a Bécit.
Szerintem is nagyon érdekes ez az egész. Tényleg bunka lenne? Eddig nem hittem, de ez az eset elgondolkodtató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!