Naneee Béci ment vissza, mint gondoltok róla?
AZ EDDIGI MINDEN PÁRBAJON A KIHÍVÓ KÉPE VOLT ELÖL, ÉS MOST MEG BÉCIÉ VAN ELŐL? PONT MOST?????????????
Most már én is azt hiszem h bunda az egész!
Hát persze, hogy Béci ment vissza, miért kell ezen csodálkozni?
Ez van a forgatókönyvben megírva, és így is történt.
Szandika, a hülyéje, meg örülhet, hogy megy haza... xD
Húúúhh Ez nem igaz!
Remélem kifog derülni h bunda az egész!! És az RTL súlyosan megbüntetik!!
DE HA MÁR BÉCI NYERI MEG AKKOR KÉTSÉG SE FÉR HOZZÁ HOGY BUNDA!!
tényleg fent volt?én nem is láttam..
pff,mostmár biztos,hogy BUNDA.
[link] ezt küldjétek el minden ismerősötöknek , akit csak ismertek, Face, mail, stb.
A dátum nem hazudik !
eddig azt mondtam, hogy hülye aki bundát emleget. de mostmár egyre jobban hiszek benne. hogy miért?
1. nem értem béci hogy a fészkes francba lett olyan erős. mert az egy dolog, hogy 'nagy a család' de gombinak is az volt. és mégis béci hogy befutott
2. bécinek jelentősen alacsonyabb a tábora mint olinak vagy aleknak és mégis kinthagyta olit. alekot nem hiszem, hogy a végén döntőbe leveri, de akkor is.
3. MINDIG az áll az ajtónál, akinek a barátja jön vissza. múlt héten éva, most gigi, olis párbajnál szintén gigi meg jerzy állt ott. tordas és éva párbajánál alek meg oli állt ott. olyan nincs, hogy 7-szer így ráérezzenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!