Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Naneee Béci ment vissza, mint...

Naneee Béci ment vissza, mint gondoltok róla?

Figyelt kérdés

AZ EDDIGI MINDEN PÁRBAJON A KIHÍVÓ KÉPE VOLT ELÖL, ÉS MOST MEG BÉCIÉ VAN ELŐL? PONT MOST?????????????

Most már én is azt hiszem h bunda az egész!

2011. márc. 12. 22:02
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/74 anonim ***** válasza:
46%

Hát persze, hogy Béci ment vissza, miért kell ezen csodálkozni?

Ez van a forgatókönyvben megírva, és így is történt.

Szandika, a hülyéje, meg örülhet, hogy megy haza... xD

2011. márc. 12. 22:18
 22/74 A kérdező kommentje:

Húúúhh Ez nem igaz!

Remélem kifog derülni h bunda az egész!! És az RTL súlyosan megbüntetik!!

DE HA MÁR BÉCI NYERI MEG AKKOR KÉTSÉG SE FÉR HOZZÁ HOGY BUNDA!!

2011. márc. 12. 22:18
 23/74 anonim ***** válasza:
31%
MÁR az eredményhirdetés ELŐTT fent volt a valovilag.hu oldalon, hogy Béci nyerte a párbajt! És még a cikket meg kellett írni!!! EZ MAGYARORSZÁG, EGY NAGY NULLA!!!!!!!
2011. márc. 12. 22:19
 24/74 anonim ***** válasza:
31%

tényleg fent volt?én nem is láttam..

pff,mostmár biztos,hogy BUNDA.

2011. márc. 12. 22:21
 25/74 anonim ***** válasza:
47%

[link] ezt küldjétek el minden ismerősötöknek , akit csak ismertek, Face, mail, stb.

A dátum nem hazudik !

26/74 anonim ***** válasza:
Én is így érzek hogy nincs már kedvem nézni a műsort, hiába a többség Szandikát akarta volna vissza ha van mondjuk 1000 fanatikus Bécire szavazó akik ráköltenek egy csomó pénzt mi meg miattuk szívunk.
 27/74 anonim ***** válasza:
sajnálom szandit, mert tényleg nem tudja szeretnimagát, ezért a plasztika, és a sok sírás, nem azért mert alapból egy ribi. szerintem őt tényleg láthattuk, sokszor tudtam vele azonosulni még én is. ez most teljesen szét fogja őt marni, BB Évi sorsára jut 3 év mulva.
2011. márc. 12. 22:22
 28/74 anonim ***** válasza:
17%
Kivételeznek velük, amikor amióta Szandika kihívta Bécit, azóta a ValóVilág oldalán, csak negatív hírek, videók voltak fenn Béciről. Mindenhol azt láthattuk, olvashattuk, hogy Béci milyen undorítóan viselkedik. Az egész kiszavazás alatt, Lilu és az András is úgy beszélt a Bécivel, mint egy szakadt kutyával, akit a seggükből rángattak ki, húzták Rá a szájukat, és végig éreztették, hogy mennyire nem szimpatizálnak Vele. Most majd írjátok, hogy ezt érdemli, mert egy büdös cigány, és így van rendjén, de akkor ne írjátok, hogy kivételeznek velük. Az meg, hogy ilyenekkel jöttök, hogy meg van bundázva, igen, biztosan. A televízió a zsidóké, a televízióban mindenki zsidó. A zsidók összetartanak, nem más népekkel, csak a zsidókkal. Ezért biztosan, egy zsidó "gyülekezet" egy cigány javára bundázza meg a műsort. A zsidók a cigányokért, vicces. Az az undorító, gusztustalan, förtelmes amit ide írtok, Ti viselkedtek mind cigányul, nem a Béci, és ezt mind úgy gondolom, hogy három smst küldtem ma este Szandikára.
2011. márc. 12. 22:22
 29/74 anonim ***** válasza:
32%

eddig azt mondtam, hogy hülye aki bundát emleget. de mostmár egyre jobban hiszek benne. hogy miért?

1. nem értem béci hogy a fészkes francba lett olyan erős. mert az egy dolog, hogy 'nagy a család' de gombinak is az volt. és mégis béci hogy befutott

2. bécinek jelentősen alacsonyabb a tábora mint olinak vagy aleknak és mégis kinthagyta olit. alekot nem hiszem, hogy a végén döntőbe leveri, de akkor is.

3. MINDIG az áll az ajtónál, akinek a barátja jön vissza. múlt héten éva, most gigi, olis párbajnál szintén gigi meg jerzy állt ott. tordas és éva párbajánál alek meg oli állt ott. olyan nincs, hogy 7-szer így ráérezzenek.

2011. márc. 12. 22:23
 30/74 anonim ***** válasza:
6%
Szerintem izgalmasabb lett volna a műsor Szandival. Rajta lehet mosolyogni, nevetni, szórakozni. De Bécin. Komolyan, ki kiváncsi arra, ahogy az Alekot szapulja értelmetlenül?! Engem inkább felidegesít, minthogy szórakoztasson:(
2011. márc. 12. 22:24
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!