Naneee Béci ment vissza, mint gondoltok róla?
AZ EDDIGI MINDEN PÁRBAJON A KIHÍVÓ KÉPE VOLT ELÖL, ÉS MOST MEG BÉCIÉ VAN ELŐL? PONT MOST?????????????
Most már én is azt hiszem h bunda az egész!
értem.
De minden eddigi párbajon a kihivó képe volt az első helyen a fantom kép alatt.Érdekes pont most változtatták meg a szokást.
Nagyon sunyik.
Antal Károly
Meg kell szólalnom. Az rtl vezetősége össze ült és támogatják Rácz Béla tovább jutását a játékban,mindezek ellenére,hogy tisztában vannak azzal, hogy Rácz Béla 2011.03.10.-én leközölt adásában(melyért ......felelőségre fogják vonni azt a szemé...lyt aki úgy ítélte meg,hogy ez mehet a műsorba) becsület csorbítására alkalmas tényt állított vagy híresztelt,és ilyen tényre közvetlenül utaló kifejezést használt,vétséget követett el,Nagy Alekosz személyisége ellen. Kitartanak az az elhatározásuk mellett, hogy szemet hunynak a dolog felett, és a Rácz Bélát fogják elvinni a végső győzelemig,minden áron.(Hogy miért? Erre válasz nincs) .Egyik behívó beszélgetés alkalmával közölték is vele a hírt. Éreztem,hogy meg kell tudni mindenkinek az igazságot,és ezért fordultam a nyilvánossághoz.Nevem érthető okok miatt nem jelenik meg, de szombaton igazolni fogják az eredmények igazamat!
Most ez az új ami a face-n terjed, az igazságtartalma ismeretlen (arra értem, hogy tényleg írta-e valaki, vagy szórakoznak csak).
Szerintem is bunda volt.De nem azért ,mert 5 perccel előbb kiírták a netre.A szerkesztők,már előbb tudják az eredményt,mint a nézők.
De az egy kicsit fura,hogy minden egyes párbajnál,annak a barátai várják az ajtóban,aki nyer...
Ebben az ügyben sok érdekes információ van ezen a weblapom:
Vizsgálják folyamatosan a feltételezett csalásokat is.
Én nagyon örültem neki:)
Annak a puffasztott szájúnak rég ki kellett volna esnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!