Úgy látszik Alekosz látta a Halálsoron c. filmet? (is)
"De mindegy hogy te hogyan látod, mert nálad mindig Alekosz a sérthetetlen, akiről csak szépet szabad mondani:D"
roflmao
pedig nem viccnek szántam, ezek a tények :D
Na lásd csak be, hogy amit írtam az úgy is van. Az az ember okos sokak szerint, akinek a szókincse csak filmekből származik, és neki nincs saját gondolata:P Ami van, azt csak a filmek nyelvén képes tolni:D
19:41
Gondoltam, hogy nem viccnek szántad. Feltételeztem, hogy nem csak eljátszod az ostobaságot. Abból a szempontból butaság amit beszélsz, hogy egyrészt sehol nem mondtam olyat, hogy Alekosz okos, másrészt meg mi a büdös franc köze van mindennek ahhoz, hogy egy értelmetlen baromságon lovagolsz ezzel a kérdéssel?
:D
Ha ismernéd a 3. válaszoló kommentjeit, akkor tudnád, hogy amit írtam annak nagyon is van köze ahhoz, amit T írt. Mivel ő mindig Alekoszt isteníti, védi :D
A kérdés persze, hogy szarrágás, mert azt bizonyítja már megint, hogy Aleknak nincs túl sok saját ötlete, gondolata :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!