Halálsoron vagy Remény rabjai?
Figyelt kérdés
Szerinted melyik a jobb, és miért?2011. máj. 14. 12:53
1/10 tothgubi válasza:
Szerintem a halálsoron jobb,nálam 10 pont.
A remény rabjait is szeretem,de az csak 9,5 pont.
2/10 anonim válasza:
Egyik se egy nagy eresztés, de a Remény rabjai egyértelműen sokkal jobb film.
3/10 anonim válasza:
nem nagy eresztééés???:O AKKOR NEKED MI A JÓ Film?Igaz ,h . könyvben mind2 jobb,de h. nem nagy eresztés az durva...Én nagyon nagy King rajongó vagyok,nehéz a választás,pedig sokszor gondolkodtam már ezen.Épp a tetszik jobban amit akkor nézek.De talááán a Remény rabjai...
6/10 anonim válasza:
Nálam a Halálsoron az abszolút favorit:)
a remény rabjai is nagyon jó film, de ha választanom kell, akkor egyértelműen: Halálsoron
7/10 anonim válasza:
A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 15:24
Igen képzeld el, hogy nem nagy eresztés egyik sem. Nem is rossz filmek de abszolúte túl vannak értékelve.
És nálam a jó film Bergman-nál, Fellini-nél kezdődik, nem pedig a mámorködben élő amcsiknál.
8/10 anonim válasza:
9:22 te meg bocsásd meg,h.én meg nem svéd meg olasz filmeket gondolom nagy eresztésnek..
10/10 anonim válasza:
ma néztem meg mindkettőt, Halálsoron:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!