Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mennyi lett a valóvilág...

Mennyi lett a valóvilág oldalán az IQ tesztetek?

Figyelt kérdés

nem csalunk az igazat írjátok le:D

nekem 82 lett, pedig az iskolában átlagot értem. ezért gondolom, h itt nem velem van a probléma.

2011. márc. 6. 23:31
1 2 3 4 5 6 7
 61/64 anonim ***** válasza:
ez a VV-s IQ teszt teljesen megbízható, a másik IQ amit tölttek szerintem sokan, az csak önbizalom növelés, ezzel nem akarok senkit megbántani, de akik írtak ide, hogy mennyi szokott lenni nekik 126-130 ... nem mondom, hogy nem hiszem el, de nehogy már mindenki zseni legyen aki ide irogat és ennyire átlagon felüli, ezt statisztikailag nem hiszem el. A legtöbb teszt, amúgy direkt fölé lő az IQ-nak. Az átlag IQ kb. 90 és 100 körüli már nem rossz. Szóval egyszerűen csak annyi kedves emberek, hogy ez az IQ teszt megbízható bele kell törődni...
2011. márc. 11. 10:28
 62/64 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó, ez volt az 5. iq-teszt az életemben az évek alatt. Mindegyik mensás volt, és az első 4-ben mindig 125 körüli eredmény jött ki, most pedig kb. 30 ponttal kevesesebb. Tehát valószínűleg ez a teszt volt túl nehéz, vagy csak rosszul számoltak.
2011. márc. 11. 10:40
 63/64 anonim ***** válasza:
Azt elhiszem, hogy neked személy szerint ennyi az IQ-d, de szerintem ez akkor is reális pl. nekem 106-os lett ezen az IQ-m akkor 136-os IQ-m lenne :O? lehetséges, de nem tudom...
2011. márc. 11. 11:30
 64/64 anonim ***** válasza:

Nekem is 106 pontom lett :D Pedig csak 15 éves vagyok xD

Akkor miért is lenne nekem 136-os IQ-m??? Ez hogy jött ki? xD

2011. márc. 12. 14:58
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!