Mennyi lett a valóvilág oldalán az IQ tesztetek?
nem csalunk az igazat írjátok le:D
nekem 82 lett, pedig az iskolában átlagot értem. ezért gondolom, h itt nem velem van a probléma.
108 lett. Nagyon kevés idő volt rá, sokszor tippeltem, vagy kifutottam az időből.
Amikor a tévében volt az Ország tesztje, 134 jött ki.
30 másodpercesek nekem nagyon mentek:D
de éjfél fele áltam neki, most h felkeltem 103 lett:D sokkal gyorsabban járt az agyam mint hulla fáradtan^^
nekem olyan böngészőm van, h le tudok tíltani tartalmakat, ezzel ki is lőttem a reklámokat.
Az intelligencia tesztek eredmnyei nem arra utalnak, hogy az illető mennyire okos, hanem arra, hogy milyen mértékben képes a logikus gondolkodásra, és a gyors problémamegoldásra.
Attól, hogy kevés pontszámot ér el valaki, nem azt jelzi, hogy ő egy tökfej, hanem azt, hogy a problémák megoldásának kérdésében kevésbé mutat találékonyságot, kreativitást.
A megoldások tekintetében inkább a már bevált stratégiákat, a jól bevált utat alkalmazza, az új módszerek kialakításában kevésbé jeleskedik.
93 Háát mentségemre szolgáljon, hogy nagyon fáradt vagyok :D
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!