Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mennyi lett a valóvilág...

Mennyi lett a valóvilág oldalán az IQ tesztetek?

Figyelt kérdés

nem csalunk az igazat írjátok le:D

nekem 82 lett, pedig az iskolában átlagot értem. ezért gondolom, h itt nem velem van a probléma.

2011. márc. 6. 23:31
1 2 3 4 5 6 7
 1/64 anonim ***** válasza:
Vonj le 32 pontot, ennyivel írták felül.
2011. márc. 6. 23:38
 2/64 anonim válasza:
93
2011. márc. 6. 23:44
 3/64 anonim ***** válasza:

81.XD

Hivatalosan megmérték nem olyan régen, akkor 132 volt.

Most akkor hogy van ez?:D

2011. márc. 6. 23:45
 4/64 anonim ***** válasza:
96. De szerintem ez egy fa.szság. Nem mintha bánnám az eredményt, mert a felét tippeltem ugyanis meguntam, de pl. már eleve, ha valaki nem egy lcd monitort néz, hanem egy régi szart, akkor ezek az ábrák kisütik a szemét, tök szar nézni, nem még 30 másodperc alatt el is dönteni melyik az. Plusz ott villog mellette a reklám, ami megint csak zavaró. Előbb hinnék egy papír alapúnak, ami bár IQ teszt nem úgy indít, hogy tájszólás szavak jelentését kell kiválasztani. Az hol értelmi képesség meg szellemi teljesítmény?
2011. márc. 6. 23:50
 5/64 anonim ***** válasza:
84 lett..:D
2011. márc. 6. 23:57
 6/64 anonim ***** válasza:
101 lett, pasimnak 84.De mindketten söröztünk előtte, meg amúgy is mire elolvastam a kérdést és a válaszokat már majdnem lejárt az idő.Szóval soknál félrenyomtam, mert paráztam, hogy kifutok az időből.
2011. márc. 7. 00:00
 7/64 anonim ***** válasza:

Igazából jobban szeretem, ha az ilyen teszteket leteszik elém papíron, mert akkor én osztom be az időmet, a könnyebb kérdésekre kevesebbet, a nehezebbekre többet szánok. Ráadásul amikor belenéztem pont egy olyan kérdés volt, amin valami szó jelentését kellett tudni. Ez nem szokványos intelligencia teszt kérdés szerintem, de lehet, hogy én vagyok a hülye hozzá. :)

Úgyhogy nem is csináltam meg, bár így is úgy is lemaradtam volna a legtöbb kérdésről, mert csak véletlenül kapcsoltam oda, amúgy nem nagyon nézek VV-t mostanság.

2011. márc. 7. 00:05
 8/64 anonim ***** válasza:
102. Durva volt, nagyon kevés idő volt rájuk. Csomónál csak nyomtam valamit, mert nem tellett többre az időből. Régen töltöttem ki papír alapú teszteket, és sokkal jobb eredményem lett ennél, és úgy látom mások is így vannak ezzel. Úgyhogy tuti, nem Veled, Velünk van baj.
2011. márc. 7. 00:11
 9/64 anonim ***** válasza:

már kezdtem aggódni az én 86 pontommal de látom másnak is 90 alatti lett.

amúgy tényleg nagyon idegesítő volt hogy ilyen kevés idő volt rá

2011. márc. 7. 00:12
 10/64 anonim ***** válasza:
00:05 a honlapon meg lehet csinálni a tesztet, fenn van
2011. márc. 7. 00:12
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!