Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mennyi lett a valóvilág...

Mennyi lett a valóvilág oldalán az IQ tesztetek?

Figyelt kérdés

nem csalunk az igazat írjátok le:D

nekem 82 lett, pedig az iskolában átlagot értem. ezért gondolom, h itt nem velem van a probléma.

2011. márc. 6. 23:31
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 anonim ***** válasza:

00:12

Sajnos ott is (legalábbis ahogy olvastam) a kérdéseket egyenként kell időre megválaszolni. Pont ez nem tetszik. Minden intelligencia tesztben vannak könnyebb és nehezebb kérdések. A könnyebbeket a legtöbben pillanatok alatt megválaszolják, aztán már mehetnének is tovább a nehezebbekre, de nem, még várni kell, mert nem telt le a kérdésre vonatkozó idő. A nehezebbeken meg kell kicsit gondolkodni és így már nem lesz elég idő rá.

Az olyan teszteket jobban szeretem, amikre egyöntetűen van megadva bizonyos idő, amit egyénileg oszthatunk be.

Szerintem ezért értek el sokan rosszabb eredményt, mint amit máskor.

2011. márc. 7. 00:21
 12/64 anonim ***** válasza:
98 lett. Tényleg idegesítő, hogy olyan kevés időt adnak meg a válaszokra. Persze soknál elég 5 másodperc is, és már nyomom is a választ, de egy hosszabbnál, ahol magát a kérdést is értelmezni kell, azoknál azért agy*aszás. :D
2011. márc. 7. 00:25
 13/64 anonim ***** válasza:

Igen, ez pontosan így van. Ha te magad osztod be az időt, az már sokkal emberibb. Mert a könnyebbeknél nyert időt felhasználod a nehezebbekre, amiken többet kell gondolkodni. De itt egyenként van felosztva mindegyikre ugyanannyi idő, és azalatt a fél perc alatt olvassam el a kérdést, jöjjek rá a logikájára, esetenként még számoljam is ki fejben, és még keressem is ki a jó választ...

Ez így szerintem egyáltalán nem a valódi intelligenciát tükrözi.

2011. márc. 7. 00:26
 14/64 anonim ***** válasza:
9%

112

Akik ócsárolják a tesztet, azok gondoljanak bele, hogy interneten másfélét nem nagyon tudnak kitalálni. Mindenki kiguglizná a válaszokat...

2011. márc. 7. 00:29
 15/64 anonim ***** válasza:
100%
Ha mindenki kiguglizná a válaszokat, akkor nem lenne ideje megcsinálni a tesztet. Ráadásul az intelligenciatesztek nagy részében logikai feladatok vannak. Például számsorozatok hiányzó számmal, ábrák hiányzó részekkel, szavak, oda nem illő szóval. Most komolyan: hogy a macskafarkából tudná valaki ezeket kiguglizni, könyörgöm? :D
2011. márc. 7. 00:33
 16/64 anonim ***** válasza:
Na, tessék! Egybeírtam az intelligencia tesztet. Jó is, hogy nem csináltam meg. :D
2011. márc. 7. 00:35
 17/64 anonim ***** válasza:
mi értelme lenne kigugizni. Nem értem, akkor minek csinálja emg vki a tesztet, ha aztán magát is átveri?:D
2011. márc. 7. 00:36
 18/64 anonim ***** válasza:
99
2011. márc. 7. 00:40
 19/64 anonim ***** válasza:
Meg nekik ott nincs is internet, hogy ne lehetett volna olyat csinálni.
2011. márc. 7. 00:41
 20/64 anonim ***** válasza:
85, de a matekos kérdéseknél össze-vissza kattintottam, mert késő este csináltam és nem volt hozzá türelmem...
2011. márc. 7. 07:50
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!