Mennyi lett a valóvilág oldalán az IQ tesztetek?
nem csalunk az igazat írjátok le:D
nekem 82 lett, pedig az iskolában átlagot értem. ezért gondolom, h itt nem velem van a probléma.
00:12
Sajnos ott is (legalábbis ahogy olvastam) a kérdéseket egyenként kell időre megválaszolni. Pont ez nem tetszik. Minden intelligencia tesztben vannak könnyebb és nehezebb kérdések. A könnyebbeket a legtöbben pillanatok alatt megválaszolják, aztán már mehetnének is tovább a nehezebbekre, de nem, még várni kell, mert nem telt le a kérdésre vonatkozó idő. A nehezebbeken meg kell kicsit gondolkodni és így már nem lesz elég idő rá.
Az olyan teszteket jobban szeretem, amikre egyöntetűen van megadva bizonyos idő, amit egyénileg oszthatunk be.
Szerintem ezért értek el sokan rosszabb eredményt, mint amit máskor.
Igen, ez pontosan így van. Ha te magad osztod be az időt, az már sokkal emberibb. Mert a könnyebbeknél nyert időt felhasználod a nehezebbekre, amiken többet kell gondolkodni. De itt egyenként van felosztva mindegyikre ugyanannyi idő, és azalatt a fél perc alatt olvassam el a kérdést, jöjjek rá a logikájára, esetenként még számoljam is ki fejben, és még keressem is ki a jó választ...
Ez így szerintem egyáltalán nem a valódi intelligenciát tükrözi.
112
Akik ócsárolják a tesztet, azok gondoljanak bele, hogy interneten másfélét nem nagyon tudnak kitalálni. Mindenki kiguglizná a válaszokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!