Nagyon szégyenlem, de csak 73. Bár amit csak tippelni tudtam volna - ami elég sok volt - azokat inkább kihagytam, na meg éjjel egy órakor csináltam, nem igazán friss fejjel, de az önértékelésemnek ez nem tett igazán jót. Igaz, eddig sem voltam elbizakodott.
2011. márc. 7. 09:22
23/64 anonim válasza:
87 :-)
...mentségemre: 9 hónapja nem aludtam 3 óránál többet egybe,mert éjjel is szopizik a kisfiam,jön a foga stb. + a jelenleg legtöbbet használt szavak:csiki-csiki...brrmmm...nyam-nyam...stb :-D
Megvallom rosszabbra számítottam,ugyanis érzem a szellemi leépülést :-(
2011. márc. 7. 09:48
24/64 anonim válasza:
A Való Világ honlapján található értékelés nem reális!!! 2x megcsináltam, mert az eredmény döbbenetes volt: 70 alatt (nem is írták ki, hogy mennyivel). Szóval ezek szerint gyengeelméjű vagyok. Nem hagyott békén a gondolat, hogy valami nincs rendben a fejemben, és kerestem másik IQ tesztet. Itt 114 pontot értem el. Majd megtaláltam ugyanazt a tesztet, ami a Való Világon van fenn, és ott 108 lett az intelligencia szintem. Ezért ajálom nektek, hogy ha nem vagytok elégedettek az eredménnyel, ti is csináljátok meg máshol is.
Most kicsit megnyugtatott a válaszod, de én úgy döntöttem, nem csinálok több ilyen tesztet. Ez volt az első, és jó darabig biztosan az utolsó is. Inkább elfogadom magam - arra hátra lévő kis időre itt a földön - IQ értékelés nélkül is. Ezek alapján sokat változtatni úgysem fogok magamon.
2011. márc. 7. 10:29
28/64 anonim válasza:
77
nem hiszem h ilyen hülye lennék
2011. márc. 7. 10:43
29/64 anonim válasza:
Most komolyan: hogy a macskafarkából tudná valaki ezeket kiguglizni, könyörgöm? :D
Például a közmondásos, szólásos kérdéseket elég könnyen, ezenkívül van számológép funkciója is. Nem csak a guglinál maradva: kimerevítheti a képet, többet gondolkodhat 1-1 válaszon.
2011. márc. 7. 11:03
30/64 anonim válasza:
90
de a végén elegem lett, és mát csak össze-vissza nyomkodtam :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!