Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mennyi lett a valóvilág...

Mennyi lett a valóvilág oldalán az IQ tesztetek?

Figyelt kérdés

nem csalunk az igazat írjátok le:D

nekem 82 lett, pedig az iskolában átlagot értem. ezért gondolom, h itt nem velem van a probléma.

2011. márc. 6. 23:31
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 anonim ***** válasza:
86:( tobbre szamitottam,de maga a teszt tetszett.
2011. márc. 7. 08:05
 22/64 anonim ***** válasza:
Nagyon szégyenlem, de csak 73. Bár amit csak tippelni tudtam volna - ami elég sok volt - azokat inkább kihagytam, na meg éjjel egy órakor csináltam, nem igazán friss fejjel, de az önértékelésemnek ez nem tett igazán jót. Igaz, eddig sem voltam elbizakodott.
2011. márc. 7. 09:22
 23/64 anonim válasza:

87 :-)

...mentségemre: 9 hónapja nem aludtam 3 óránál többet egybe,mert éjjel is szopizik a kisfiam,jön a foga stb. + a jelenleg legtöbbet használt szavak:csiki-csiki...brrmmm...nyam-nyam...stb :-D

Megvallom rosszabbra számítottam,ugyanis érzem a szellemi leépülést :-(

2011. márc. 7. 09:48
 24/64 anonim ***** válasza:
A Való Világ honlapján található értékelés nem reális!!! 2x megcsináltam, mert az eredmény döbbenetes volt: 70 alatt (nem is írták ki, hogy mennyivel). Szóval ezek szerint gyengeelméjű vagyok. Nem hagyott békén a gondolat, hogy valami nincs rendben a fejemben, és kerestem másik IQ tesztet. Itt 114 pontot értem el. Majd megtaláltam ugyanazt a tesztet, ami a Való Világon van fenn, és ott 108 lett az intelligencia szintem. Ezért ajálom nektek, hogy ha nem vagytok elégedettek az eredménnyel, ti is csináljátok meg máshol is.
2011. márc. 7. 09:56
 25/64 anonim ***** válasza:

Az előző vagyok. Íme a link:

[link]

2011. márc. 7. 10:01
 26/64 anonim ***** válasza:
111
2011. márc. 7. 10:25
 27/64 anonim ***** válasza:
Most kicsit megnyugtatott a válaszod, de én úgy döntöttem, nem csinálok több ilyen tesztet. Ez volt az első, és jó darabig biztosan az utolsó is. Inkább elfogadom magam - arra hátra lévő kis időre itt a földön - IQ értékelés nélkül is. Ezek alapján sokat változtatni úgysem fogok magamon.
2011. márc. 7. 10:29
 28/64 anonim ***** válasza:

77

nem hiszem h ilyen hülye lennék

2011. márc. 7. 10:43
 29/64 anonim ***** válasza:

Most komolyan: hogy a macskafarkából tudná valaki ezeket kiguglizni, könyörgöm? :D

Például a közmondásos, szólásos kérdéseket elég könnyen, ezenkívül van számológép funkciója is. Nem csak a guglinál maradva: kimerevítheti a képet, többet gondolkodhat 1-1 válaszon.

2011. márc. 7. 11:03
 30/64 anonim ***** válasza:

90

de a végén elegem lett, és mát csak össze-vissza nyomkodtam :D

2011. márc. 7. 11:31
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!