Mi lelte a Szandikát?
A múltkori balhé miatt megértem ha Évával szeretne párbajozni, de azt h még az Alekot is kiakarja ejteni!
Nem tudom elhinni h neki ennyit jelentett a barátság.
Az Alekkal nem is vitatkozott, meg semmi, csak úgy fogta aztán átpártolt a Béciékhez.
Nem tudom h volt képes ilyen szinten megváltozni, amikor ő eddig nem volt ennyire jó véleményen Béciékről. De lehet h csak rosszul emlékszem.
És azt még nem is tudja h a Béci csak hasznot akar húzni belőle, nem véletlenül ajánlgatta Gombinak, hiszen akármelyikük is jönne vissza mellettük lenne
csak hogy anikó ki volt bukva mert a legjobb bnője elment, előtte meg össze is vesztek, és a barátai nem foglalkoztak vele, egyedül oliék álltak mellé
béci pedig meg is mondta miért: ő nem akart oda menni hozzá, nem akarta megkérdezni h mi baja van , mert őt nem is érdekelte
hát ilyen barát a béci
Pff..
megutáltam..NAGYON is!
a f****m teli van vele már
Annyira bírtam... Éva meg Alek semmit nem ártott neki..
Csal Olivérnek nyalt ez a kis k..va:@
1. változat:
Szandika most mutatta meg igazán, hogy milyen ő, és mennyit ér neki a barátság. Nagyon-nagyon kiábrándító a viselkedése, amit én, mint kívülálló, ok nélkülinek tartok, nem tudom, mi baja van Alekosszal és Évával. Tényleg nem szerette a "másik bandát", most meg beállt hozzájuk kutyának, inkább mint hogy a szerinte vesztésre álló csapatban szerepeljen. Undorító szélkakas, aki hónapokon keresztül elő tudta adni magát, és megvezetett mindenkit, hogy ő nem is olyan, amilyen valójában. Nálam a legutolsó helyen áll, de nagyon mélyen a többiek mögött, még Bécit is többre tartom. Ki vele!
2. változat:
Haza akar menni, és tudja, ezt nem a párbajon tudja elintézni, hiszen ott már mi múlik a párbajozókon? Semmi. Úgy tudja elintézni, ha jó előre eldobja a nézők szimpátiáját. Jó úton halad szerintem.
Nem tudom, melyik az igaz, de jó lenne, ha a következő kieső ő lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!