Béci kiejtette Olivért és Szandikát és pont a nyámnyila Jerzy győzte le? Nem túl bundaszagú ez?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 18. 14:44
1/10 anonim válasza:
Pont ugyanaz a helyzet, mint a múltkor Évával. Az Éva fanok annyira elbízták magukat, azt hitték lazán visszajut, még szavazni se kell, erre szinte az egész adáson keresztül Gigi vezetett. Még időben sikerült visszajuttatni őt, viszont ezt Bécivel már nem sikerült megcsinálni a Béci fanoknak. Elszámolták magukat. Ennyi történt.
2/10 kokakólalájt válasza:
Olivér és Szandika feladták. A rajongóik se nagyon szavazták náluk. Jerzyre meg nyomtak az Alekosz fanok is. Ráadásul Bécit egyre többen megutálták a nagyképű viselkedése miatt.
3/10 anonim válasza:
Jerzyre 90%ban Alekosz fanok toltak:D
4/10 A kérdező kommentje:
de ez most így jerzyvel is kitolás mert azt hiszi hogy húde erős.közbe meg még tordas is kiejtette volna..
2011. ápr. 18. 15:14
5/10 anonim válasza:
Szerintem Olivér is bőven legyőzte volna, ha látjuk az eredményt. Elvégre akkor még semmi alapja nem volt annak, hogy Béci tényleg egy erős karakter, azon kívül, hogy ők azt hitték (Laciról is ezt gondolták...), és egyszerűen szerintem Olivér rajongói biztosak voltak, és nem szavaztak annyira.
6/10 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy emiatt akár Jerzy, akár bármelyik másik lakó azt hinné, hogy most Jerzy a szupersztár. Tudják ők is jól, hogy Bécit baromi sokan utálják annyira, hogy ezért ellene szavazzanak egy olyan karakterrel, aki meg legrosszabb esetben is max semleges az emberek nagy részének.
7/10 anonim válasza:
Annyira utálom, amikor a hatalmas "fanok" ide írják, hogy Béci csak azért nyert, mert Olivér, és Szandika ki akart esni. Hát persze, azért nem szavaztak az emberek, mert tudták, hogy haza akarnak menni, és segíteni akartak rajtuk. Pont arról híres a nagy magyar fehér ember, hogy érdekli mással mi van, és nem csak a saját f.aszságait nézi. Béci azért győzte le Szandikát és Olivért, mert erősebb volt náluk. De Jerzy nem azért győzte le Bécit, mert erősebb volt nála, Szandikánál, és Olivérnél, hanem mert a sok rasszista nem akarja látni a műsorban, és a rasszisták elég sokan vannak. Én nem szurkoltam Bécinek, sőt, mégsem rohanok oda írni azokhoz a kérdésekhez, amiben esélyem van arra, hogy szidhassam. Itt van például, valaki megkérdezte, hogy UGYE milyen gusztustalanul viselkedett Béci a párbajon Jerzyvel szemben. Minden Béci gyűlölő helyeselt. Valóban, amig Jerzy savazta, bántotta, köpködött Bécire, addig Béci pislogott mint hal a szatyorban, tényleg nagyon gusztustalan volt.
8/10 anonim válasza:
Ha Béci nyeri a párbajt >> "Bunda az egész mert Bécivel nyereti az RTL a VVt..."
Jerzy ment vissza >> "Bunda az egész mert..." F@szkivanmárbasszus!
9/10 anonim válasza:
azért azt haggyuk már h tordas is kiejtette volna... olyan szinten szánalom az a nő hogy hihetetlen. Jerzy annyira nem gáz..nem olyan nagyképű mintBéci, nem alkoholista mint alekosz, és nem sipákol egésznap mint Éva, nem színész(nő)mint Anikó..én mindenkit birok a bentmaradtak közül, de az tény hogy alekosznak is kezd lejárni a szavatossága..
10/10 anonim válasza:
Egyszer már nyert a vv-ben valami Milo, vagy ki a fene... Az sem volt egy nagy karakter. Néha jobb csendben maradni, mert a nagyszájúakat mindig van, aki utálja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!