Mi a francnak ment vissza Zsófi? Ugy utálom:@ miért nem inkább a Szandikát küldték vissza? Akkor folytatódna megint a show!
Ez legyen a legnagyobb problémád az életedben,de komolyan!
Irigyellek.
13:56-os. Neked pedig az,hogy olyan kérdésekre válaszolsz,amik nem érdekelnek.
A szavazáson Olivér toronymagasan vezetett,senki mást nem kellett volna visszaengedni,csak őt! Zsófit én is nagyon utálom,Hogy a lótündérről ne is beszéljek. Minek ment be,most jött ki?! Megnéztem volna,hogy ha Zsófika nem megy vissza,akkor a napraforgó kihez húzott volna?
Én sem szerettem zsófit, de igyekeztek úgy csinálni, hogy mindegyik lakóval jót tegyenek. Ez így végül is igazságos.
14:16-os. Miért lenne szemétség, hogy visszaengedték őket? És ezért miért tartana tovább? Nem játékosként mentek be, csak kb. 1 hétre, hogy színesebb legyen az összefoglaló.
Olivér: Alekoszhoz és Évához ment vissza.
Zsófi:Anikóhoz
Gigi: Jerzyhez
Több embert nem akartak visszaküldeni, pláne nem Szandikát, aki bejelenti, a nagy lamurt a pasijával, majd 1 hónap múlva szakítottak! :S
1 hétig lesznek bent, hangulatjavítónak, meg így sokkal színesebb lesz az összefoglaló is.
Ha csak Olivért küldik vissza az igazságtalan lett volna, a többiekkel szemben. Az a kérdés nem arról szólt, hogy kit látnánk viszont a villában, hanem ki hiányzik a villából, és nem mindenki szavaz az interneten, aki nézi a vv-t, meg itt akár 60x is szavazhatsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!