Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miért nem nyer soha egy...

Miért nem nyer soha egy show-t se Nő, az Rtl klubbon?

Figyelt kérdés
x faktor , csillag születik, való világ.. szerintem eztán se fog. érdekes.
2011. okt. 25. 00:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem azért, mert a sok kis p.csa lehúzza anyucit meg apucit pénzzel, hogy tudja küldeni a szavazatokat a "cuki" fiúkra.

2011. okt. 25. 00:44
 2/12 anonim ***** válasza:
Magyarország hímsoviniszta. Külföldi vagyok, külső szemmel tudom ezt megállapítani, de pl. a sógorom is ezt mondja, aki pedig Magyarországon él és ugyebár férfi...
2011. okt. 25. 08:01
 3/12 A kérdező kommentje:

igen, ezt már én is érzékeltem, sajnos az élet minden területén meglátszódik.

Készült is egy felmérés ,a világ összes országát összehasonlították, és aszerint létrejött egy rangsor, hogy hol a legideálisabb élni a nőknek.

186országból, a 85.-ek lettünk, mögöttünk az afrikai illetve közel keleti országok, illetve egy két délkelet európai ország áll. Azért ez európai uniós mivoltunkhoz mérve elég elszomorító...

2011. okt. 25. 11:35
 4/12 anonim ***** válasza:
Igaz,nem Rtl,de a Tv2-n BB1-et,is és a BB2-t is nő nyerte.Nem hinném hogy a csatornán múlna,hogy melyiken megy.
2011. okt. 25. 12:51
 5/12 anonim ***** válasza:
azért, mert a férfiaknak van annyi eszük, hogy nem küldenek sms-t azért mert a csaj milyen jó nő, ha jó nőt akarnak látni akkor felmennek a neten egy olyan oldalra 5 perc mulva már kész is vannak:D a lányok meg jaj küldök rá sms-t mert olyan cuki
2011. okt. 25. 15:19
 6/12 anonim válasza:
Ennek hátterében nem feltétlenül a hímsovinizmust kell beképzelni, ugyanis ami jelentősebb mértékben képezi ezt a kizárólag férfiak által nyert show- k összességét, az valóban a szavazási módszer. Ha felmérést csinálnának, hogy ki szavaz nagyobb mértékben, a nők vagy a férfiak, jelentős különbséget mérnének meg a nők javára. Ugyanis a nők, főleg a fiatalabb lányok, sokkal de sokkal többször és többet képesek szavazni az ilyen műsorok szereplőire, mint a férfiak, illetve a fiúk. Ergo, a férfi versenyzők több szavazatot kapnak, mint a női versenyzők, és mivel a nyeresség a szavazatokon múlik, ezért vannak a férfiak előnyben.
2011. okt. 25. 15:47
 7/12 anonim ***** válasza:
szerintem már itt is nagyobb figyelmet kapnak a nők,mint a férfiak
2011. okt. 25. 18:28
 8/12 anonim ***** válasza:

Mert ahogy írták is a férfiak nem adnak ki ennyit sms-re.

A nők meg alapból nem szavaznak nőre többnyire.

2011. okt. 25. 20:02
 9/12 anonim ***** válasza:
mert az rtl és a tv2 is liberális b.u.zi csatorna tele homokosokkal.
2011. okt. 26. 02:50
 10/12 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 15:19

Akkor az X-faktor cuki ikerpárját ki a fene tartja még mindig versenyben? Meleg lányok lennének, akik rájuk szavaznak? Mert egyébként mint énekes, nem sokat érnek, és ezzel a véleménnyel nagyon nem vagyok egyedül.

2011. okt. 27. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!