Mi lelte a Szandikát?
A múltkori balhé miatt megértem ha Évával szeretne párbajozni, de azt h még az Alekot is kiakarja ejteni!
Nem tudom elhinni h neki ennyit jelentett a barátság.
Az Alekkal nem is vitatkozott, meg semmi, csak úgy fogta aztán átpártolt a Béciékhez.
Nem tudom h volt képes ilyen szinten megváltozni, amikor ő eddig nem volt ennyire jó véleményen Béciékről. De lehet h csak rosszul emlékszem.
És azt még nem is tudja h a Béci csak hasznot akar húzni belőle, nem véletlenül ajánlgatta Gombinak, hiszen akármelyikük is jönne vissza mellettük lenne
Én nem bírom Évát, de Szandika nálam ezzel nagyon lecsúszott. Most azért akar Évával párbajozni, mert az meg merte neki mondani, hogy nincs helye a villában, ha mindig haza akar menni? Ő akar hazamenni, akkor mi a probléma.
Remélem Gombi után Szandika húz haza.
Remélem is hogy a rajongói 95%-ánál elásta magát mert ez a legundorítóbb viselkedés a világon. És ezt nem azért mondom mert Éva vagy Alek fan vagyok mert nekem még úgy is unszimpi dolog volt ez tőle, hogy én Bécinek drukkolok.
Szandika ne játsza a nagy barátot, ha ennyin kiakad. Mert Éva igazából ugyanazt mondta mint ő, nem? Aki nem akar ott lenni, az menjen haza.
SZANDIKA GO HOME!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!