Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miért alakult ki ez a személyi...

Bumbi02 kérdése:

Miért alakult ki ez a személyikultusz Alekosz körül?

Figyelt kérdés
Mit szeretnek benne az emberek? Teljesen primitiv, - a többiekkel együtt - viszont egyesek Istenként tisztelik, és isszák minden szavát. Földbuta ember, egy általánossal, nyelvtudás nélkül, kondició nélkül, + még hülyén is néz ki.
2011. febr. 18. 19:42
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
Van egy rossz hírem, mindig lesznek olyan emberek is, akik többet érnek el,mint te.Azért ne légy paranoiás...
2011. febr. 22. 18:06
 42/52 A kérdező kommentje:

paranoiás és maximalista se vagyok, nem akaork a legjobb lenni..

viszont még nem válaszoltatok a többi érvemre, ilyen nehéz őket elolvasni, vagy ilyen nehéz rájuk reagálni?

2011. febr. 22. 18:54
 43/52 anonim ***** válasza:

Abban egyetértek veled, hogy akik ilyen műsorba bemennek, azokkal nem igazán stimmelhet valami.Szerintem azokkal sem, akik istenként tisztelik őket.Nem nézem le ezeket az embereket és nem érdekel, milyen iskolákat végeztek, de a viselkedésük , a megnyilvánulásaik nem szabadna,hogy követendő példa legyen és nem főműsor időben,sőt,szerintem egyáltalán nem is képernyőre való.Nem érdekel, hogy a számomra vadidegen emberek hogy esznek, isznak,alszanak, veszekszenek, visítoznak,stb és nem értem azokat,akiket ez érdekel. Ha épp ez megy a TV-ben , persze, látom,hallom,akaratlanul is, ezért tudtam most az Alekosz témához hozzászólni, de nem a személye védelmében, hanem a többi 8 általánost végzett ember érdekében.

Az érveid egyébként már meg lettek válaszolva, megírták neked, többen is,hogy nem feltétlenül az iskolai végzettségtől függ, mennyire lesz az ember sikeres az életben.

2011. febr. 22. 21:08
 44/52 A kérdező kommentje:

nemondjátok hogy ő lenne intelligens, intelligens ember leül és megbeszéli a másikkal a problémáját nem pedig kiosztja. és az intelligens ember hogyha kommunikál, meghallgatja a másikat. alekosz nem hallgatta meg szinte egyiköjük reakcióját se, csak mondta mondta... intelligens ember nem csúfolja ki azt aki 3 hét alatt nem dugja meg a barátnőjét kamerák előtt.

erre pl még várom a választ hogy ezt kitalálja intelligens viselkedésnek...

2011. febr. 22. 23:30
 45/52 anonim ***** válasza:
oké te sokkal ügyesebb,okosabb,szebb vagy,többet érsz mint az egész villa,és már most 18évesen sokkal többre vitted mint alekinnyó,de azér megnéznélek egy kiszavazón,innen átülnél oda az egyik fotelba,alekosz a másikba,kire érkezne több szavazat
2011. febr. 23. 04:36
 46/52 anonim ***** válasza:
Intelligens ember nem foglalkozik olyannal akit utál, intelligens ember nem jár le olyat akinek kevesebb iskolai végzettsége van az átlagnál, intelligens ember nem kérkedik a haverjaival, stabil kapcsolatával, állásával, intelligens ember nem köt bele más kinézetébe ok nélkül, ugyanis ennek semmi köze nincs a viselkedéséhez. Intelligens ember megtanul helyesen írni. Egyébként azt hiszed magadról, hogy te tökéletes vagy? Sohasem mondtál még olyat amit megbántál, nem tettél még olyat amit szégyellsz?
2011. febr. 23. 14:58
 47/52 A kérdező kommentje:

Intelligens ember nem foglalkozik olyannal akit utál, intelligens ember nem jár le olyat akinek kevesebb iskolai végzettsége van az átlagnál, intelligens ember nem kérkedik a haverjaival, stabil kapcsolatával, állásával, intelligens ember nem köt bele más kinézetébe ok nélkül, ugyanis ennek semmi köze nincs a viselkedéséhez. Intelligens ember megtanul helyesen írni. Egyébként azt hiszed magadról, hogy te tökéletes vagy? Sohasem mondtál még olyat amit megbántál, nem tettél még olyat amit szégyellsz?

1. Nem utálom Alekoszt, egyszerüen csak értetlenül nézem hogy egy ilyen emberért hogy lehet rajongani - erre eddig a 30ból 1 választ kaptam talán -.

2. Nem járattam le, egyszerüen elmondtam a véleményem: ma egy általános iskola édes kevés, főleg olyan indokkal hogy "tanultam már eleget"

3. Nem kérkedtem, ha jól emlékszem ti kérdeztétek, hogy én mit értem el, miben tartom magam jobbnak nála.

4.Tudok írni, mondtam, aki nem hiszi el, rám ír, megadom az iskolám cimét, dolgozatok ott vannak nézze meg.

5. Nem mondtam egy szóval se hogy én tökéletes lennék.

6.Még mindig nem válaszoltatok rá. Ennyire nehéz?

2011. febr. 23. 17:00
 48/52 anonim ***** válasza:
Mégis azt sugárzod, hogy te milyen okos vagy. Egyébként meg már hatszázszor leírtuk, hogy miért szeretjük őt, csak ne vagy képes ezt elfogadni. Tudlak sajnálni, de hát ilyen az élet drágám, fogadd el a szörnyű valóságot. :)
2011. febr. 24. 18:31
 49/52 A kérdező kommentje:

hát igen, ez a valóság, nem a való világ:::)

amúgy meg még midig nem válaszoltatok a "párszor" feltett kérdésemre..:)

2011. febr. 24. 19:45
 50/52 anonim válasza:

[link]

Nem az a baj, hogy nyolc általános végzett, hanem az, hogy képes úgy eladni magát az okoskodó szövegével, hogy iszonyú intelligensnek gondolják nagyon sokan. Pedig egyértelmű, hogy pont a műveletlenségét akarja palástolni ezekkel a barokki körmondatokkal meg a szükségtelen és értelmetlen szóvirágaival. Amúgy el kell ismerni, jól csinálja, mert valóban úgy tűnik sokaknak, hogy ez az intelligencia. A népszerűségét meg annak is köszönheti, hogy szegény tényleg nem egy szívtipró, és szolidaritást vállalnak vele az emberek. Nem lehet rá mit mondani, mint hogy egy bazári majom, aki elég szenvtelen és érzéketlen ahhoz, hogy gátlástalanul produkálja magát a tévében (mint sokan mások), lehet rajta röhögni, mert akkora baromságokat beszél,hogy az hihetetlen,üldözi az összes nőt,stb. Ti biztos nem csinálnátok ezt, mert ciki, de mivel ő csinálja, ezért vicces. Én úgy mondanám nevetséges és szánni való, de ezért biztos megköveznek majd. Az se érdekli, ha mindenki elhajtja, és nem csak a külseje miatt, mert egy kevésbé jó külsejű ember is lehet annyira megnyerő, hogy ne meneküljön előle mindenki, sőt még akár vonzó is lehetne. Ez kell a jónépnek (nekem is). Lehessen kin röhögni.

Meg is nyerte! Tényleg értékelték a nézők az intellektusát, és a magasröptű gondolatait. Szurkoljunk neki, hogy legyen szép és hasonlóan intelligens felesége!

Hajrá Alekosz!

2011. máj. 11. 08:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!