Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miért alakult ki ez a személyi...

Bumbi02 kérdése:

Miért alakult ki ez a személyikultusz Alekosz körül?

Figyelt kérdés
Mit szeretnek benne az emberek? Teljesen primitiv, - a többiekkel együtt - viszont egyesek Istenként tisztelik, és isszák minden szavát. Földbuta ember, egy általánossal, nyelvtudás nélkül, kondició nélkül, + még hülyén is néz ki.
2011. febr. 18. 19:42
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
64%

Szánalmas hogy emberek azért primitíveznek le embereket mert csak 8 általánosa van, és stb. Undorító világban élünk, ahol egyes magukat többre tartó emberek abban lelik örömüket, hogy egy embert, aki nem úgy néz ki mint egy Adonisz, vagy nem járt 4 egyetemre primitívnek tartanak és lenéznek.

Büszke lehetsz magadra.

Alekosz hiába nem beszél 1 nyelven se a magyaron kívül, hiába csak 8 általánosa van és stb stb a többi dolog amit felhoznak ellene, egy humoros, érző ember. Nem ordít, nem káromkodik, nem nagyképüsködik, szeret a saját kis világában élni, és nem csúszik össze, mindig újrakezdi, ha úgy esik!

Ezért szeretik az emberek Alekoszt, mert nem azt látják benne hogy 8 általánosa van-e vagy sem!

2011. febr. 18. 21:41
 12/52 anonim ***** válasza:
64%

A kérdésed alapján itt a többség téged is primitívnek fog nézni

Alekosz meg igen is intelligensebb mint az átlag ez jól látszik csak a buta emberek agyáig csak az jut el hogy 8 általánosa van.

2011. febr. 18. 21:50
 13/52 anonim ***** válasza:
58%
Kérdező! Ne vergődj... Alek a legkülönb, és nemhogy primitív, hanem ő az agy a villában... Laci az iskolázottságával elbújhat mellette... Csak egy pl. amitől falra mászok: "itt a villábA"....... Diplomás ember még a -ban,ben, -ba, -be különbséget sem ismeri.... Na, ennyire számít az iskolázottság... Hajrá Alek!!!
2011. febr. 18. 22:27
 14/52 A kérdező kommentje:

Én nem az a tipus vagyok aki lenézi azt aki nem végez el egy egyetemet, vagy lenézek valakit mert a gyártósoron dolgozik mivel csak egy érettségije van. De azért az hogy valakinek csak egy általánosa legyen , az azért eléggé ritkaságba megy. Még akiknek nem megy az általános iskola még azok is elvégeznek egy szakmunkás képzőt, és legalább dolgoznak.

na mind1 is. Alekosz csak szeretne úgy látszani mint aki mindent ért, és ő a legértelmesebb. Aki egy ilyen helyre megy, az már alapból valamit elárul az értelmi szintjéről - ez vonatkozik a többiekre is - , csak körülötte meg Olivér körül kialakult egy olyan rajongói kör amit nem tudok megérteni, hogy egy teljesen buta embert hogy lehet Istenként tisztelni? Olivér is kiesett,megmagyarázza hogy csak azé esett ki, mert ki akart... A legnagyobb vicc az egészben, hogy sokan ezt el is hiszik mert Alek ezt mondta, akkor ez van. Kiváncsi lennék Alekoszra, mint magánember. Milyen sikerei vannak az életben....

2011. febr. 19. 09:25
 15/52 anonim ***** válasza:
100%
Én nem imádom különösebben, és néha 1-1 megmozdulásával tény, h irritál. De sok olyan megszólalása volt, amin kb. sírva röhögtem :D Iskolázottságtól függetlenül ő egy egyéniség, akit lehet utálni vagy imádni, de stílusa az van.
2011. febr. 19. 09:30
 16/52 anonim ***** válasza:

Biztosan nagyobb sikereket fog elérni mint te, te idióta. Elvégezhetett volna egy szakmunkás képzőt? És ha nem volt rá pénze? Ne ítélj úgy, hogy nem ismered a hátterét. Ha Alekosz buta, akkor kíváncsi lennék neked ki az okos és intelligens.

Egyébként meg ha ennyire utálod minek foglalkozol vele? Miért teszel fel vele kapcsolatos kérdést, miért kommentelsz millió ehhez hasonló kérdéshez? Ideje lenne bevallani magadnak kisapám, hogy irigyled őt vagy nagyon is kedveled csak neked kisebbségi komplexusod van és azért bántod.

2011. febr. 19. 09:31
 17/52 A kérdező kommentje:

Nem volt pénze szakmunkás képzőre? A középiskolát nem pénz kérdése elvégezni. Ha jól emlékszem amugyis azt mondta egyik hozzátartozója hogy azér nemfolytatta a tanulást mert úgy érezte hogfy eddig is eleget tanult már.

Irigyelném? Nem hiszem. Itt vagyok 18 évesen gimnazista, érettségi előtt vagyok, viszont már van egy szakmám, így ha nem vennének fel egyetemre, akkor is biztos a megélhetésem. Mit irigyelnék benne?

Az hogy valaki intelligens , ahhoz hozzátartozik az alapmüveltség is. Nem csak az hogy "okosakat" mondd. Az intelligens ember ismeri a magyar és a főbb külföldi országok történelmét, irodalmát, ismeri a mai világot, és tud értelmesen gondolkozni.

Na itt bukik meg hogy aki ilyen showba megy, az alapból nem inteligens - vonatkozik ez a többiekre is - . Erre alapozni a jövöt eléggé hülyeség. Lásd BB Évi. Itt lakik kaposváron.. teljesen roncs lett, pedig 16 millió forintot be lehet fektetni már, de ő meg elherdálta. aztán ott tart hogy már egy doboz cigiér lefekszik bárkivel....

Alekosz elfog tünni süllyesztőben, mert nem eladható. Kb fél évig fenn marad majd mint a többi volt villalakó, vagy mint Bikicsunáj, aztán eltünik mert nem tudják mivel eladni. Anikó meg Éva max bekerülnek a CKM-be 1-2x, Laci, Gombival és Jerzyvel ismételten süllyesztőbe kerülnek mer nem eladhatók, és lényegébe Béci lesz akit majd egy rapper f*sza gyerekként eltudnak adni, talán. Kb mint Majkát.

2011. febr. 19. 10:19
 18/52 anonim ***** válasza:
2011. febr. 19. 11:18
 19/52 anonim ***** válasza:

Kérdező!Te különbnek és okosabbnak tartod magad, egy 8 általánost végzettnél, miközben még a helyesírással is hadilábon állsz.Én például már általános iskola 5. osztályában is képes voltam helyesírási hibák nélkül írni.Nem értem, neked ez miért nem megy gimnazista létedre? Nem szoktam itt helyesírási oktatást tartani másoknak, de most muszáj volt szóvá tennem,csak hogy érzékeltessem, nem ártana magadba nézned, mielőtt másokról véleményt alkotsz.

A sznob Magyar mindenkitől a diplomát várja,aztán sírnak, hogy kevés a jó szakmunkás...Bezzeg munkanélküli diplomásokkal Dunát lehet rekeszteni.

Mellesleg nem feltétlenül az iskolai végzettségtől függ, hogy a gyártósoron dolgozol-e vagy máshol, majd megtudod, ha kijártad az iskolát...

2011. febr. 19. 11:51
 20/52 anonim ***** válasza:

Nem az a típus vagy aki lenézi azt akinek csak érettségije van, mégis azt teszed, mikor még csak iskolás vagy el se kezdted még az életed.

Olyan biztos vagy benne hogy te majd sokra viszed az életben?

2011. febr. 19. 11:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!