Miért alakult ki ez a személyikultusz Alekosz körül?
Jerzy szerinted intelligens? Szegény olyan buta, hogy arra szavak nincsenek, elég csak az arcára nézni, meg se kell várni, amíg megszólal.
olvasd el amiket irtam,.. nem irtam rá se azt hogy intelligens..
eddig abba tudtatok csak belekötni hogy én gonosz mód az iskolázottsága kötöttem bele, de többi érvemmel meg nem tudtatok mit kezdeni? naszép.
mint irtam nekem már van szakács végzettségem - gimnázium mellett végeztem el egy képzést - és most fogok érettségizni.
de még mindig ezen lovagoltok hogy az iskolázottsága, pedig irtam mást is.
amúgy meg Alekosz nem a 30as években járt általános iskolába, mikor még nem volt annyira "divat", és nem volt lehetőség sokszor tovább tanulni. Valamelyik hozzátartozója - talán az apja - mondta hogy azért nem tanult eleget mert ő az általános iskola után úgy érezte h tanult eleget. ERgo nem pénz szüke miatt nem volt rá lehetősége...
de mint emlitettem hoztam fel más példákat is, arra nem tudtok reagálni?:))
hát agytröszt nem ettől leszek, viszont mint valaki kérdezte, már meg van alapozva a jövöm. szakács manapság hiányszakma.jelenleg nagyobb a végzettségem mint alekoszé, pedig ő kb 10-12 évvel idösebb nálam, de nem ezen van a lényeg.
még mindig ezen lovagoltok. többi érvre valami ellenérv? szerintem ezt most irom le 4x-re... még mindig a végzettségen lovagoltok...
haladás.. te legalább leirtad mit szeretsz benne...
de a többi érvemre még mindig nem írtál semmit ennek is a fele arról szólt hogy én vagyok a gonosz mert az általános iskolájába meg a külsöjébe kötöttem bele. pedig nem csak abba, olvass vissza.
amúgy meg leirtam, nincs okom irigykedni rá. én úgy érzem hogy már többet elértem mint ő. (biztos álláslehetőség, stabil kapcsolat, jó haverok) és amíg én úgy érzem hogy többet elértem mint ő - ez nem jelenti azt h többet is elértem, csak ÉN úgy ÉRZEM - addig nem lehetek rá irigy.
és az h háta mögött szidom. elmondanám neki szemtől szemben is elhiheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!