Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miért alakult ki ez a személyi...

Bumbi02 kérdése:

Miért alakult ki ez a személyikultusz Alekosz körül?

Figyelt kérdés
Mit szeretnek benne az emberek? Teljesen primitiv, - a többiekkel együtt - viszont egyesek Istenként tisztelik, és isszák minden szavát. Földbuta ember, egy általánossal, nyelvtudás nélkül, kondició nélkül, + még hülyén is néz ki.
2011. febr. 18. 19:42
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
Nem hallgattunk el, de csak ismételni tudom magam: Ne erőlködj... Alek igazi egyéniség, és ha "eltűnik a süllyesztőben", max azért lesz, mert ő nem akar celebke lenni....
2011. febr. 19. 22:00
 32/52 A kérdező kommentje:

Jerzy szerinted intelligens? Szegény olyan buta, hogy arra szavak nincsenek, elég csak az arcára nézni, meg se kell várni, amíg megszólal.

olvasd el amiket irtam,.. nem irtam rá se azt hogy intelligens..

eddig abba tudtatok csak belekötni hogy én gonosz mód az iskolázottsága kötöttem bele, de többi érvemmel meg nem tudtatok mit kezdeni? naszép.

2011. febr. 19. 22:03
 33/52 anonim ***** válasza:
Egyszerűen idióta vagy és kész. Ilyen embernek nem lehet mit magyarázni. Irigy vagy ennyi!
2011. febr. 20. 11:02
 34/52 anonim ***** válasza:
és kedves kérdező neked milyen végzettséged van hogy így lebecsülöd azt aki csak általánost végzett? egyébként is, régebben sokkal nehezebb volt teljesíteni az elemit, mert ma már szarnak rá, hogy az a gyerek 2-esre netán 1-esre áll, ha cigány akkor azért engedik tovább, ha meg gazdag Magyar akkor meg anyuci és apuci és kész. régen nagyobb renoméja volt egy 8 általánosnak mint ma.
2011. febr. 20. 11:35
 35/52 A kérdező kommentje:

mint irtam nekem már van szakács végzettségem - gimnázium mellett végeztem el egy képzést - és most fogok érettségizni.

de még mindig ezen lovagoltok hogy az iskolázottsága, pedig irtam mást is.

amúgy meg Alekosz nem a 30as években járt általános iskolába, mikor még nem volt annyira "divat", és nem volt lehetőség sokszor tovább tanulni. Valamelyik hozzátartozója - talán az apja - mondta hogy azért nem tanult eleget mert ő az általános iskola után úgy érezte h tanult eleget. ERgo nem pénz szüke miatt nem volt rá lehetősége...

de mint emlitettem hoztam fel más példákat is, arra nem tudtok reagálni?:))

2011. febr. 20. 11:59
 36/52 anonim ***** válasza:
Te pedig azt hiszed, hogy egy szakács képzettséggel már agytröszt vagy? Tévedsz kisapám! Egyébként Alekosznak is van szakmája ugyanis biztonsági őr és emellett pincérnek is tanult.
2011. febr. 21. 14:58
 37/52 A kérdező kommentje:

hát agytröszt nem ettől leszek, viszont mint valaki kérdezte, már meg van alapozva a jövöm. szakács manapság hiányszakma.jelenleg nagyobb a végzettségem mint alekoszé, pedig ő kb 10-12 évvel idösebb nálam, de nem ezen van a lényeg.

még mindig ezen lovagoltok. többi érvre valami ellenérv? szerintem ezt most irom le 4x-re... még mindig a végzettségen lovagoltok...

2011. febr. 21. 18:57
 38/52 anonim ***** válasza:
Miért? Lovagoljunk azon, hogy hülyén néz ki? Sztem meg aranyos!..... Komolyan, nem vagy ép...
2011. febr. 21. 22:30
 39/52 anonim ***** válasza:
A kérdésedre pontosan válaszolva azt szeretem benne, hogy őszinte, jópofa és nem nyal senkinek. Iszik, szivarozik, de nem játssza meg magát mert a kinti életben is efféle életet él.Nem primitív (ahogyan te, mert még leírni sem tudod ezt a szót ráadásul másokat sértegetsz anélkül, hogy az illető megtudná saját magát védeni). Nem földbuta ember (mint te, mert ilyen szóösszetétel nem létezik) attól, hogy nem tudja a történelmet, az élethez nagyon is okos. Egy általánosa van és nem tud idegen nyelveket viszont a magyart igenis jól beszéli. Abba pedig belekötni, hogy hogy néz ki az egyik legaljasabb dolog a világon! Biztosan te tökéletes, izmos, jóképű srác vagy. Egyet tanácsolok neked: Becsüld embertársaidat és ne légy irigy!
2011. febr. 22. 13:04
 40/52 A kérdező kommentje:

haladás.. te legalább leirtad mit szeretsz benne...

de a többi érvemre még mindig nem írtál semmit ennek is a fele arról szólt hogy én vagyok a gonosz mert az általános iskolájába meg a külsöjébe kötöttem bele. pedig nem csak abba, olvass vissza.

amúgy meg leirtam, nincs okom irigykedni rá. én úgy érzem hogy már többet elértem mint ő. (biztos álláslehetőség, stabil kapcsolat, jó haverok) és amíg én úgy érzem hogy többet elértem mint ő - ez nem jelenti azt h többet is elértem, csak ÉN úgy ÉRZEM - addig nem lehetek rá irigy.

és az h háta mögött szidom. elmondanám neki szemtől szemben is elhiheted.

2011. febr. 22. 17:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!